Τρίτη, 06 Ιούνιος 2017 13:29

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Με πρόεδρο τον Ζέππο και στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Ζέππος παρέμεινε πρόεδρος (για 2η σερί χρονιά) της Σπερχογείας μετά τις αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση που έγιναν την Κυριακή.

Η νέα διοίκηση που προέκυψε από τις εκλογές, έχει μόλις δύο νέα πρόσωπα, τους Αργύρη Δικαίο και Σπύρο Καλαθά, ενώ ο Δημήτρης Γιακουμής έγινε ενεργό μέλος και θα βοηθήσει την ομάδα από τη θέση του αντιπροέδρου.

Το νέο 9μελές συμβούλιο αποτελείται από τους Γιάννη Ζέππο πρόεδρο, Δημήτρη Γιακουμή αντιπρόεδρο, Χαρούλα Παυλικάκη γενική γραμματέα, Σπύρο Καλαθά ειδικό γραμματέα, Αργύρη Δικαίο ταμία, Φίλη Γιακουμή γενικό αρχηγό, Φώτη Γιακουμή έφορο του γηπέδου, Ευγενία Δούση έφορο υλικού και Παναγιώτη Δικαίο εκπρόσωπο στη ΕΠΣΜ.

Όπως αποφασίστηκε η θητεία της διοίκησης θα είναι για έναν χρόνο και όχι για δύο, κάτι που ίσχυε μέχρι τώρα.

Θετικό κλίμα για Καλόμαλο

Από τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης ήταν ο ορισμός επιτροπής μεταγραφών, η οποία θα ασχοληθεί και με το θέμα του προπονητή. Οι παράγοντες έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έκανε ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τους αγώνες με μείον 2 βαθμούς. Υπάρχει θετικό κλίμα ώστε να συνεχίσει και τη νέα περίοδο. Έτσι θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις μαζί του, ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και μετά μαζί θα προχωρήσουν το σχεδιασμό για τη προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν που θα βρει την ομάδα μετά από έναν χρόνο ξανά στην Α' τοπική.