Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 14:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανανέωσε και ο Μπεγέτης

Γράφτηκε από τον

Ένας ακόμη παίκτης του περσινού βασικού κορμού της Καλαμάτας ανανέωσε την παραμονή του στην ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπεγέτη ο οποίος χθες συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Καλαμάτας Δημήτρη Τσάκωνα και ανανέωσαν την συνεργασία τους για την νέα χρονιά.

Ο 36χρονος πλέον Βασίλης Μπεγέτης ήταν από τα βασικά στελέχη της Καλαμάτας την περσινή σεζόν έχοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες οι ανανεώσεις των Τάσου Καντούτση, Αγγελου Μπαστακού, Νίκου Λιόλιου, Γιάννη Καλογερόπουλου και Σταύρου Τσουλάκου, ενώ σειρά αναμένεται να πάρουν οι Χρήστος Καλαντζής και Βασίλης Αθανασόπουλος.

Ετσι προχωρά η υλοποίηση του πλάνου που έχουν ετοιμάσει ο Σταύρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, σύμφωνα με το οποίο η Καλαμάτα θα διατηρήσει τον περσινό βασικό κορμό και θα τον ενισχύσει με 5-6 καλές μεταγραφές, με σκοπό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

 

Στο θέμα του προπονητή δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη με τους «μελανόλευκους» να κοιτάζουν για τεχνικό εκτός Μεσσηνίας.