Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 15:49

Σχεδιασμός χωρίς… προπονητή

Γράφτηκε από τον

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στην Καλαμάτα, αλλά παράλληλα τρέχει ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. 

Η "Μαύρη Θύελλα", κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική  προχωρά σε ανανεώσεις παικτών και συζητά με μεταγραφικούς στόχους, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα ο εκλεκτός για τον πάγκο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο νέος προπονητής θα πορευτεί με τους παίκτες που θα έχει επιλέξει η διοίκηση. 

Εκτός και αν συνεχίσουν οι Χατζηαγγελής - Μάνα, οι οποίοι έχουν γνώση του έμψυχου υλικού και έχουν κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις. 

Οπως και να 'χει, ο σχεδιασμός ξεκίνησε ανάποδα στους νταμπλούχους Μεσσηνίας, που επιστρέψουν με φιλοδοξίες στη Γ' εθνική λόγω της παρουσίας του Σταύρου Παπαδόπουλου στον προεδρικό θώκο. Οι πρώτες κινήσεις πάντως, δείχνουν τη διάθεση να στηριχθεί η Καλαμάτα στους παίκτες που την οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.   Και να πλαισιωθούν στη συνέχεια με 4-5 καλούς παίκτες εκτός Μεσσηνίας.  

 

Και αυτός ίσως να είναι ένας από τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος ως επαγγελματίας προπονητής ζήτησε εχέγγυα.