Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 19:02

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κρατά το βασικό κορμό και πάει για 4-5 καλές μεταγραφές

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Η ομοιογένεια θα είναι ένα από τα ατού του Παμίσου στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός των παικτών και να γίνουν 4-5 ποιοτικές προσθήκες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Στον πάγκο συνεχίζει ως γνωστόν ο Αλέξης Μαντζούνης με συνεργάτη το γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο (απομένουν τα τυπικά για να ανανεώσει τη συνεργασία του). Ο έμπειρος τεχνικός έχει καθημερινές επαφές με τη διοίκηση προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Το βέβαιο είναι ότι οι Νησιώτες θα στοχεύσουν στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και κατ' επέκταση την άνοδο στη Γ' εθνική. 

Φέτος άλλωστε μπήκαν οι βάσεις τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό επίπεδο, μιας και ο Πάμισος ήταν συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις και η διοίκηση Ντούλη ανανέωσε πρόσφατα για έναν ακόμα χρόνο τη θητεία της. Πλέον υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν σωστές κινήσεις και οι "πράσινοι" να παρουσιαστούν πιο δυνατοί. Διότι μην ξεχνάμε ότι πέρυσι η διοίκηση συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή και η ομάδα χτίστηκε ουσιαστικά από την αρχή.

 

Εντός των ημερών αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Πάμισο για τις ανανεώσεις, αλλά και τις μεταγραφές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία με 4 παίκτες. Μέχρι όμως να τελειώσει και το τυπικό σκέλος, η διοίκηση δεν γνωστοποιεί την ταυτότητά τους, παρά μόνο ότι οι παίκτες που θα βοηθήσουν αισθητά.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ