Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 15:22

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ακαρπη και η δεύτερη γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ακαρπη και η δεύτερη γενική συνέλευση

 

 

Ακαρπη αποδείχθηκε και η δεύτερη γενική συνέλευση της Ανδρούσας, που ήταν προγραμματισμένη το Σάββατο, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Ούτε στη δεύτερη συνάντηση λοιπόν των μελών του συλλόγου, δεν παρουσιάστηκαν ενδιαφερόμενοι προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Ετσι ορίστηκε νέα επαναληπτική συνέλευση το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στον ίδιο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έχουν γίνει στη γενική συνέλευση της 27ης Μαϊου και απομένουν μόνο οι αρχαιρεσίες για νέο συμβούλιο. Οπως και να' χει η συνέλευση του ερχόμενου Σαββάτου είναι κρίσιμη γιατί όσο οι μέρες θα περνούν, τόσο η διοικητική αβεβαιότητα θα μεγαλώνει. 

 

Να υπενθυμίσουμε πως η Ανδρούσα συμμετέχει τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2013-14. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η χειρότερη από τις τέσσερις μιας και τερμάτισε στην 13η θέση, έχοντας απολογισμό μόλις 27 βαθμούς. Αντιθέτως τις τρεις προηγούμενες είχε κατακτήσει δύο φορές την 7η θέση και μία την 8η.