Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 11:40

Ο Μαυρέας επέστρεψε στον πάγκο του Τέλλου Αγρα

Γράφτηκε από τον
Ο Μαυρέας επέστρεψε στον πάγκο του Τέλλου Αγρα

Ο Αντώνης Μαυρέας είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο νέος προπονητής του Τέλλου Αγρα...
Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας των Γαργαλιάνων Παναγιώτη Καλκαβούρα (όπως φαίνεται και στη φώτο) επιστρέφοντας στον Αγρα μετά από ακριβώς δύο χρόνια. Ο Μαυρέας ήταν προπονητής των "ερυθρολεύκων" τη σεζόν 2014-15 με την ομάδα να πραγματοποιεί καλή πορεία και να κατακτά την 3η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Κυπαρισσία και τον Πάμισο. Συνεργάτης του Αντώνη Μαυρέα στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας Ανδρέας Ζόμπολος.
 
Με ντόπιους παίκτες και στόχο την 5αδα
 
Στόχος του Αγρα την προσεχή σεζόν είναι να βρίσκεται μέσα στην 5αδα, με όχι ιδιαίτερο υψηλό μπάτζετ. Οι Καλκαβούρας - Μαυρέας συμφώνησαν να στηριχθούν στα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων και να γίνουν άλλες δύο καλές προσθήκες με παίκτες πιθανότατα από την Καλαμάτα.
Παράλληλα σκοπός είναι να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και σταδιακά από τον Ιανουάριο να μπουν παιδιά από την παιδική στην ανδρική ομάδα.
Αμεσα διοικούντες και Μαυρέας πιάνουν δουλειά με πρώτο μέλημα τις ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ, εκεί όπου στόχος είναι να συνεχίσουν όλοι οι ντόπιοι και ορισμένοι από τους μη Γαργαλιανιώτες ποδοσφαιριστές.