Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 17:09

Φιλικό με Ισθμιακό έπαιξαν οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού διατηρούν καλές σχέσεις με τους παλαίμαχους των Ισθμιακού Κορινθίας και στο πλαίσιο της φιλίας τους χθες το απόγευμα έπαιξαν για δεύτερη φορά φιλικό ματς, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα μιας και το πρώτο είχε γίνει πριν 1,5 χρόνο στην Κόρινθο.


Ο χθεσινός αγώνας έγινε στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» και όχι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού "Σταύρος Παπαδόπουλος" όπου γίνονται έργα με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 σε ένα καλό ματς με ωραίες αποκρούσεις μάλιστα από τους τερματοφύλακες.
Στο 35' ο Πετρίδης έκανε τη σέντρα και ο Γκίωκας με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.
Στο 46' ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος με ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ πέτυχε το 1-1. Στο 56' μετά από πάσα του Κολοκάθη, ο Σακελλαρόπουλος με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-1 για το Μεσσηνιακό.
Στο επόμενο λεπτό, ο Πετρίδης εκτέλσε κόρνερ και ο Νικολίνταης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Διαιτητής ήταν ο Νίκος Κοσσάρης με βοηθούς τους Παναγιώτη Κομπιλίρη και Γιώργο Ρουμελιώτη.
Για τον Μεσσηνιακό (προπονητής ο Δημήτρης Πετρόγιαννης) έπαιξαν Δημήτρης Αθανασόπουλος, Γιώργος Πατρικής, Χρήστος Σολωμάκος (36' Παναγιώτης Κατσίποδας), Νίκος Μουστάκας, Θοδωρής Μισερός, Πέτρος Καλαντζής, Βαγγέλης Κολοκάθης, Θανάσης Φωτόπουλος, Γιάννης Σακελλαρόπουλος, Βασίλης Αράπης (36' Γιώργος Νινιός), Γιώργος Κελαράκος (9' λτ. Σταύρος Χριστόπουλος).
Για τον Ισθμιακό (προπονητής ο Σωτήρης Κατσουρίνης) έπαιξαν οι Νίκος Καρβούνης (36' Γιώργος Γκούμας), Νίκος Σαρόγλου, Παναγιώτης Παππάς, Ιάκωβος Βιδάλης, Σπύρος Τριαντάφυλλος (36' Μανώλης Νικολίνταης), Γιάννης Βενετσάνος (24' Θανάσης Καλιαντάσης), Βασίλης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Κιργίδης (42' λ.τ. Χρήστος Τσώτος), Γιάννης Γκιώκας (38' Μπένι Μπρενόζι), Στάθης Πετρίδης, Θανάσης Τριμπόνιας.