Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 18:07

Φιλική ισοπαλία για τους παλαίμαχους Παμίσου και Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον

Τους παλαίμαχους του Αιγάλεω αντιμετώπισε η αντίστοιχη ομάδα του Πάμισου ,σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη.


Το παιχνίδι έγινε με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους δύο ιστορικούς συλλόγους.
Νικητής δεν αναδείχθηκε, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο β' ημίχρονο. Στο διάρκεια του ματς έγιναν ελάχιστες φάσεις, αξιόλογες μπροστά στις δύο εστίες, γεγονός που έδειξε τη διάθεση των παικτών, παρά την αφόρητη ζέστη, που επικρατούσε, όχι μόνο να παίξουν ποδόσφαιρο, να διασκεδάσουν, να το ευχαριστηθούν, αλλά να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Τα γκολ και οι καλές στιγμές

Το σκορ άνοιξε στο 45' ο Κουμουράς με εντυπωσιακό ψαλιδάκι για τους Νησιώτες. Το Αιγάλεω απάντησε στο 62' όταν ο Τσιαμπούρης έκανε τη σέντρα για τον Λ. Τσιάκα, αυτός με άψογο κοντρόλ έστρωσε την μπάλα μπροστά του και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ την πέρασε ελάχιστα πάνω από τον Δρακόπουλο και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 23' ο Αθανασόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 25' ο Μπάλλας με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και μετά έφυγε άουτ. Στο 33' ο Σωτηρόπουλος έκανε το φαλτσαριστό σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Βαμβακούσης με γροθιές απέκρουσε σωτήρια. Στο 50' ο Τσιαμπούρης προσπάθησε να σκοράρει με σουτ όμως ο Μπαρούς εκτινάχθηκε στο δεξί "Γ" της εστίας τους και απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 71' σουτ του Κουμουρά από τη γραμμή σχεδόν της περιοχής μπλόκαρε ο Βαμβακούσης και έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 75' ο Τσιαμπούρης πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου προχώρησε μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και επιχείρησε να σκοράρει με σουτ στην κλειστή γωνία του Δρακόπουλου, όμως ο τελευταίος είχε πάρει καλή θέση και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
Ο ΣΥΒΕΠΑΠΑ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, όπως είναι η πλήρης ονομασία της ομάδας ιδρύθηκε το 1995 έχοντας ως κύριο σκοπό του τη συμμετοχή σε φιλικά παιχνίδια που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, να βοηθούν συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη ή αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Στο Σαββατιάτικο ματς, ο υπεύθυνος της αποστολής του Αιγάλεω ήταν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιάννης Νταγκίνης, ενώ εκτός από τους παίκτες συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Κατσικογιάννης, ο γενικός γραμματέας Παντελής Τζανουδάκης οι οποίοι αγωνίστηκαν, το μέλος της διοίκησης, αλλά και από τους ιδρυτές του συλλόγου Θανάσης Κιούρκος, καθώς και οι παλαίμαχοι παίκτες Φώτης Γκούμας και Μανώλης Σπυρέας. Οπως μας είπε ο κ. Νταγκίνης, θα ανταποδώσουν τη φιλοξενία στον Πάμισο, όταν θα προγραμματίσουν το παιχνίδι στο Αιγάλεω. Να σημειωθεί ότι στην αποστολή ήταν και ο δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντόπουλος που καλύπτει τους αγώνες του Αιγάλεω τα τελευταία 40 χρόνια.
Πριν το παιχνίδι ο ένθερμος φίλαθλος του Πάμισου Μιχάλης Χούλιαρης, ο οποίος στο παρελθόν ζούσε στο Αιγάλεω και γνώρισε πολλούς από τους παλαίμαχους προσέφερε ανδοθέσμη στον πρόεδρο των παλαιμάχων του Αιγάλεω Π. Κατσικογιάννη, ενώ ο Νίκος Ρούτσης αντάλλαξε αναμνηστικά λαβαράκια με τον αρχηγό του Αιγάλεω Παναγιώτη Τσαλαμάγκα.   
Μετά το φιλικό οι παλαίμαχοι του Παμίσου παρέθεσαν δείπνο στην αποστολή του Αιγάλεω.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Μιχάλης Μπαρούς (52' Δημήτρης Δρακόπουλος), Γιώργος Λάζαρης (55' Μιχάλης Παπαγεωργακόπουλος), Σταύρος Βόλλαρης (59' Διονύσης Κοσμάς), Μιχάλης Χούλιαρης, Αποστόλης Φωτεινάκης (50' Στηβ Κουμουνδούρος), Φίλιππος Μπάλλας, Στέλιος Σωτηρόπουλος (72' Νίκος Ρούτσης), Γιώργος Γρηγορόπουλος (66'Ντιλαβέρι Σινανάι), Χρήστος Κουμουράς, Γιάννης Κλειώτης (65' Βαγγέλης Κωνσταντόπουλος), Γιάννης Αθανασόπουλος. Στην αποστολή ήταν και ο Κώστας Χούλιαρης που δεν αγωνίστηκε.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κώστας Βαμβακούσης, Αρις Βασιλειάδης, Ηλίας Συνοδινός, Τάσος Τσιάκας (52' Δημήτρης Μαγιάσης), Κώσστας Μπρέχας, Παντελής Τζανουδάκης (16' Λάμπρος Τσιάκας), Παναγιώτης Κατσικογιάννης, Δημήτρης Τσιαμπούρης, Παναγιώτης Τσαλαμάγκας (36' Γιώργος Πλασκοσοβίτης),  Κώστας Ζαμπέτας, Δημήτρης Τοπάλης (41' Γιαννούλης Βέρρας).