Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 16:10

Σε καλό δρόμο ο σχεδιασμός στην Ομόνοια

Γράφτηκε από τον
Σε καλό δρόμο ο σχεδιασμός στην Ομόνοια

 

Στη διαδικασία στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ομόνοια, όπως και οι περισσότερες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο Σωτήρης Δημάκης σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό για να συζητήσουν την ανανέωση ή όχι τη συνεργασία τους. Αυτές τις ημέρες έχουν προγραμματίσει συζητήσεις με τους Γιώργο Χάντζο, Κώστα Ποτηριάδη, Ηλία Καπόγλη, Ηλία Φλέσσα και Κώστα Δελφάκη.

Ήδη έχουν συμφωνήσει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την Καλαματιανή ομάδα οι Κώστας Κοστρίβας, Παναγιώτης Δημητρίου, Στάθης Αρβανίτης, Νώντας Καστριτσέας, Αργύρης Κωστόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Λεωνίδας Δεδούσης.

Σε αυτούς θα προστίθεται ο Βόλφι Τάφα, που απολύθηκε από το στρατό και θα συμμετάσχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Και ο Παναγιώτης Καπόγλης που έχει κληθεί για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία μέσα στο επόμενο διάστημα, θα βρίσκεται σε μονάδα της Καλαμάτας και θα μπορεί να δίνει το παρών σε προπονήσεις και αγώνες.

Παρελθόν από την Ομόνοια αποτελούν οι Παναγιώτης Παπαδέας, Διονύσης Δημόπουλος, Γιάννης Αντωνακόπουλος, Σταύρος Σώκαλης και Θανάσης Παπαδέας, καθώς και ο Μάρκος Φίλαϊ, ο οποίος από τα Χριστούγεννα και μετά είχε αποχωρήσει από την ομάδα.

Δύο προωθήσεις νεαρών

Ο κ. Δημάκης θα έχει στη διάθεση του, τη νέα χρονιά δύο 15χρονους, οι οποίοι θα προωθηθούν από την παιδική ομάδα, τον αμυντικό Μιχάλη Στυλιανόπουλο και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπεχράκη. Ο τελευταίος συμμετείχε σε κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα τη χρονιά που πέρασε.

Οι μεταγραφικές κινήσεις

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα έχει αποκτηθεί ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Σταύρος Αγγελής. Ο 17χρονος κεντρικός μέσος, την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στη Σπερχόγεια και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην Ομόνοια. Οι άλλοι δύο είναι ο αριστερός αμυντικός μέσος Περικλής Χαρμπίλας, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Πανθουριακό και ο 22χρονος αμυντικός Σταμάτης Φέστας, που την χρονιά που τελείωσε αγωνιζόταν στον Εθνικό Μελιγαλά.

Οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση ακόμη 4 ποδοσφαιριστών, όπως ανέφερε ο κ. Δημάκης σε δήλωση του στο "Notosport": «Θεωρώ ότι για να κλείσουμε το ρόστερ πρέπει να κάνουμε ακόμη 4 κινήσεις. Θέλουμε να αποκτήσουμε, αμυντικό, μέσο, επιθετικό και τερματοφύλακα. Σε περίπτωση, που κάποιο από τα παιδιά από το υπάρχον υλικό με το οποίο βρισκόμαστε σε συζητήσεις και συνεχίσει στην ομάδα, τότε δεν θα κινηθούμε για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή».

Όσο για το στόχο της ομάδας τη νέα χρονιά, που θα αγωνίζεται στην Α' τοπική, μας είπε: « Στόχος μας είναι δύο πράγματα, ο ένας είναι η ομάδα να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία και αυτό θέλουμε να γίνει συνδυάζοντας το δεύτερο, που είναι μέσα από το πάντρεμα, των έμπειρων και των νεαρών παικτών να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την παραμονή. Βέβαια αυτό θα είναι για μας ένα ρίσκο, θα το ρισκάρουμε, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Πανηγύρι για ενίσχυση

Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα, η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την πραγματοποίηση του πανηγυριού στις 15 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο "Προφήτης Ηλίας" και στόχος έχει τη συγκέντρωση εσόδων.

Το πανηγύρι όπως και πέρσι θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας" και τα έσοδα θα μοιραστούν στην ομάδα και τον πολιτιστικό σύλλογο.