Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 16:58

Ο Παναγιώτης Στάθης στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας είναι από την Τρίτη το βράδυ ο Παναγιώτης Στάθης.

Σε συνάντηση που είχε προχθές το βράδυ με παράγοντες του Παναθηναϊκού συζήτησαν διάφορα θέματα σχετικά με την ομάδα και στο τέλος της οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεργαστούν.

Όπως μας είπε ο κ. Στάθης μιλώντας χθες στο "Notosport": «Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ότι αφορά τη φιλοσοφία της ομάδας, την αξιοποίηση των νεαρών παικτών και να παρουσιάσει η ομάδα έναν ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο παιχνιδιού».

Ο κ. Στάθης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B' από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία Σκώτιας και τελειόφοιτος στο δίπλωμα UEFA Α' από την ΕΠΟ. Έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Αστέρας Βαλύρας, Α.Ο. Λεβάντε, Ζακυνθιακό, Έσπερος Ζακύνθου, Μυκηναϊκό Αργολίδας, ακαδημία Παναργειακού και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα της ακαδημίας του Μεσσηνιακού και τις τελευταίες 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 κάθισε στον πάγκο της πρώτης ομάδας μαζί με το προπονητή Γιάννη Σπαντιδέα.

Να σημειωθεί ότι ο νέος προπονητής Παναθηναϊκού εκτός από την ενασχόληση του με την προπονητική εργάζεται ως επικουρικός επιμελητής ορθοπεδικής στο Γ.Ν. Καλαμάτας.