Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 12:34

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κρίσιμη συνάντηση την Κυριακή για την επόμενη μέρα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κρίσιμη συνάντηση την Κυριακή για την επόμενη μέρα

Στον... αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Τσικλητήρας Πύλου 40 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Η κατάσταση στον Πυλιώτικο σύλλογο δεν είναι η καλύτερη και όσο περνούν οι ημέρες τόσο δυσκολεύει η επόμενη ημέρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί καμία γενική συνέλευση αφού δεν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Τσικλητήρα, εν όψει της δεύτερης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο απερχόμενος πρόεδρος Τάσος Καραλής που τράβηξε όλο το... κουπί την περασμένη σεζόν, έχει δηλώσει πως δεν προτίθεται να συνεχίσει στη διοίκηση... Ομως αν συνεχιστεί αυτή η αβεβαιότητα στο σύλλογο και δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα να τον διαδεχτούν, είναι διατεθειμένος να βγει και πάλι μπροστά (αν πάρει κάποιες εγγυήσεις) μιας και θα είναι ορατός ο κίνδυνος ο Τσικλητήρας να μην κατορθώσει να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Κρίσιμη θα είναι η συνάντηση που έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή στις 11 το πρωί στο καφενείο του Καραγλάνη στην Πύλο.

Οι διοικούντες καλούν όποιον ενδιαφέρεται και αγαπά τον Τσικλητήρα να δώσει το “παρών” για ανταλλαγή απόψεων και για συζήτηση για το μέλλον της ομάδας.

Οπως τονίζει ο κ. Καραλής η προθεσμία της Κυριακής είναι καταλυτική, μιας και ήδη έχει πάει πίσω ο προγραμματισμός και τα περιθώρια στενεύουν.

Ηδη έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας της Πύλου τέσσερις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Γιώργο Γραμματικόπουλο, Γιώργο Κυριαζόπουλο, Δημήτρη Ρούσση και Νίκο Κερμενίδη, οι οποίοι έχουν μείνει ελεύθεροι.

Το δεδομένο είναι πως αν ξεπεραστούν οι δυσκολίες και ο Τσικλητήρας κατέβει κανονικά στη Γ’ εθνική στο ρόστερ θα γίνουν μεγάλες αλλαγές...