Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 13:03

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Δεύτερος σερί τίτλος για Υαλοτεχνική, 1-0 τους Μηχανικούς 

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Δεύτερος σερί τίτλος για Υαλοτεχνική, 1-0 τους Μηχανικούς 

Με θριαμβεύτρια την ομάδα της Υαλοτεχνικής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο αθλητικός φορέας του Δήμου Καλαμάτας.

Η ομάδα του Νικήτα Παπανικολόπουλου επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική των Μηχανικών με 1-0, σε έναν ουσιαστικά μεγάλο τελικό και διατήρησε τα σκήπτρα της μιας και είχε κατακτήσει και πέρυσι το τρόπαιο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αθανασόπουλος που δεν ξεχνά την τέχνη του σκοραρίσματος και χάρισε με γκολ επτά λεπτά πριν το τέλος, τη νίκη – τίτλο στην ομάδα του.

Ετσι οι Μηχανικοί που κατακτούσαν την πρωτιά ακόμη και με ισοπαλία, πήραν τη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη τερμάτισαν οι Ξυλοκόποι που επικράτησαν επίσης με 1-0 της Auto Berlin παρότι παρατάχθηκαν με 9 ποδοσφαιριστές! Το “παρών” στη γιορτή αυτή του μαζικού αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” έδωσε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, όπως φυσικά και ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα Νίκος Μπασακίδης.

Αναλυτικά η εικόνα των δύο αναμετρήσεων:

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ 0-1

Αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος εργαζομένων. Ευκαιρίες έχασαν τόσο οι Μηχανικοί, όσο και η Υαλοτεχνική, με τους πρώτους να παίζουν κάπως πιο συντηρητικά μιας και τους ευνοούσε και η ισοπαλία. Στο 36’ το μακρινό σουτ του Κεράνη έδιωξε σε κόρνερ

ο Ι. Αθανασόπουλος. Στο 40’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπαχράμη, ο Βαβαρούτσος πήρε την καρφωτή κεφαλιά όμως ο Γεωργουλάκος απέκρουσε.

Νέα απόκρουση του Γεωργουλάκου στο 44’ σε κεφαλιά του Ι. Αθανασόπουλου μετά από σέντρα του Δρούγα. Καλή ευκαιρία έχασαν οι Μηχανικοί στο 65’ όταν σε αντεπίθεση ο Ξενάκης έδωσε στον Λουμάκη που έπιασε το διαγώνιο σουτ, όμως ο Αθανασόπουλος του είπε “όχι”.

Τελικά ο αγώνας κρίθηκε από τη φάση του 73’ όταν ο Γρηγορόπουλος με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Αθανασόπουλο και εκείνος με διαγώνιο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Μπασιλάρη.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Γεωργουλάκος, Βρυώνης (34’ λ. τρ. Μαρινάκης), Μίντζηρας, Μπλέτσας (45’ Μπ. Παπακωνσταντίνου), Σακκάς, Αγγελόπουλος, Πλάγος, Δεμπεγιώτης, Λουμάκης, Κεράνης, Ξενάκης.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Δ. Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Καρούμπαλης (64’ Θειακός), Παλαμάρας, Κορδελάκος, Μπαχράμης, Ι. Αθανασόπουλος, Χ. Χριστόπουλος, Δρούγας (74’ Μπαρμπίτσας), Βαβαρούτσος, Λάππας (69’ Γρηγορόπουλος).

AUTO BERLIN – ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ 0-1

Η ομάδα των Ξυλοκόπων κατέβηκε στο ματς με την Auto Berlin με 9 παίκτες (έλειψαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετοί ποδοσφαιριστές) όμως κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, χάρις σε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ξυλοκόποι βραβεύτηκαν από τον κ. Μπασακίδη για το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά στο 51’ ο Κάππος με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59’ όμως το σκορ άνοιξε όταν μετά από σέντρα του Λουκόπουλου, ο Παπαγεωργίου με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καυκάς, με βοηθούς διαιτητές τους Βοσνάκη και Τσακόπουλο.

AUTO BERLIN: Καρόπουλος, Ψώνης, Βρυώνης, Μαντούκας, Μανιάτης, Ντανταβασίλης, Κατσούλης (41’ Φράγκος), Μωράκης, Πολιτόπουλος, Μπελαούρης, Θ. Τσιγαρίδης.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Κακαρόντζας, Σταυρόπουλος, Σπάγος, Παπαγεωργίου, Σαρδελάς, Κάππος, Κοκορόσκος, Κωνσταντόπουλος, Λουκόπουλος.

 

Η τελική βαθμολογία

1. Υαλοτεχνική 5-0 9

2. Μηχανικοί 3-1 7

3. Ξυλοκόποι 1-5 4

4. Auto Berlin 0-3 1