Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 14:04

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος νέος πρόεδρος της Εράνης

Γράφτηκε από τον
Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος νέος πρόεδρος της Εράνης

Στη θέση του προέδρου της Εράνης βρέθηκε μετά από αρκετά χρόνια ο Γιώργος Λυμπερόπουλος μετά από τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου των "πρασίνων".

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος είναι πατέρας του ποδοσφαιριστή και σημαία της Εράνης, Σωτήρη και έχει και στο πρόσφατο παρελθόν ασχοληθεί διοικητικά με την Εράνη τόσο σαν πρόεδρος, όσο και από άλλα πόστα. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Φιλιτρινής ομάδας είναι 15μελες, με αρκετά νέα πρόσωπα. Παρέμειναν πάντως και ορισμένοι από το απερχόμενο συμβούλιο.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου της Εράνης είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Λυμπερόπουλος

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κίτσος

Γεν. Γραμ.: Γιώργος Γριβοκωστόπουλος

Ειδ. Γραμ.: Χαρά Ηλιοπούλου

Ταμίας & Υπευθ. Ενημ. Αγωνιστικού Τμήματος: Χρήστος Αρβανιταντώνης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Μπέτυ Κορωναίου

Γεν αρχ. Α’: Σπύρος Νικολόπουλος

Γεν.αρχ. Β’: Θανάσης Γκίνος

Έφορος υλικού: Παναγιώτης Καυκής

Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Κώστας Γιαννακόπουλος, Αναστασία Γεωργακοπούλου

Εκπρόσωπος Καλαθοσφαίρισης: Ζαχαρίας Στάμος

Μέλη: Γιώργος Μπουρδέκας, Κώστας Λινάρδος, Αγγελος Μαρκόπουλος.

Κλείνει άμεσα προπονητή

Χθες το βράδυ επρόκειτο να συνεδριάσει για πρώτη φορά το νεοεκλεγέν συμβούλιο προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Η φιλοσοφία της ομάδας πάντως δεν θα αλλάξει με την Εράνη να στηρίζεται όπως και πέρυσι σε παιδιά από τα Φιλιατρά και την γύρω περιοχή. Σκοπός είναι να γίνουν λίγες και προσεγμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι (χωρίς μεγάλα οικονομικά ανοίγματα) και στόχος είναι μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Το πρώτο πάντως που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας οι διοικούντες της Εράνης είναι το θέμα του προπονητή. Ηδη έχουν γίνει επαφές με ορισμένους τεχνικούς και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει γνωστό το όνομα του ανθρώπου που θα καθοδηγήσει τεχνικά την ιστορική ομάδα τη νέα σεζόν.