Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 13:37

Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο"

Γράφτηκε από τον

Με τη διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης" το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις του που έγιναν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι ομάδες του ΚΕΘΕΑ, του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, της Αστυνομίας, της Ενωσης Λογιστών Μεσσηνίας και η Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος.

Εγιναν 5 αγώνες, όπου όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους και νικήτρια αναδείχθηκε η Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος στην οποία απονεμήθηκε και κύπελλο. Ομως ο αρχηγός της Υαλοτεχνικής το έδωσε στην ομάδα του ΚΕΘΕΑ σημειώνοντας ότι σε αυτούς ανήκει για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά για να απεξαρτηθούν.

Σε όλες τις ομάδες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από τους υπεύθυνους του ΚΕΘΕΑ για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Ο πρόεδρος της Υαλοτεχνικής Παναγιώτης Βασιλόπουλος προσέφερε αναψυκτικά και νερά σε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για τους αγώνες.


1ος αγώνας

ΚΕΘΕΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 4' ο Γούλιας με κοντινό διαγώνιο σουτ. Να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου αγωνίστηκε ο πρόεδρος του Τέλλου Αγρα Παναγιώτης Καλκαβούρας.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Στάθης Μακρής, Αγγελος Μπασιλάρης.

ΚΕΘΕΑ: Κώστας, Κώστας, Γιάννης, Μιχάλης, Γιώργος, Κώστας, Αλέξης, Θύμιος, Γιώργος, Πάρης, Ηλίας. Επαιξαν και οι Νίκος, Γιώργος, Θύμιος, Γιώργος, Νίκος, Χασάν.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ Σ.Κ.: Αθανασόπουλος, Αλεξόπουλος, Ορφανός, Σουρίλας, Νικολακέας, Πετρόπουλος, Κουτσουρούπας, Μάρκου (14' Καλκαβούρας), Φωτεινάκης, Γούλιας, Χρονόπουλος.


2ος αγώνας

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1-0

Στο 13' ο Παυλόπουλος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 16' μπαλιά του Τσιγαρίδη για τον Β. Αθανασόπουλο, αυτός έκανε την καρφωτή κεφαλιά ο Δικαίος απέκρουσε σωτήρια σε κόνρερ. Στο 20' σέντρα του Β. Αθανασόπυλου για τον Θειακό, αυτός έκανε το γυριστό σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 23' ο Βασιλόπουλος έκανε την μπροστινή πάσα στον Θειακό αυτός έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Β. Αθανασόπουλο, που πρόλαβε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Δικαίο και με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Στάθης Μακρής, Αγγελος Μπασιλάρης, Ευγενία Τσαούση.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Κωνσταντακόπουλος, Σωτηρόπουλος (15' Βασιλάκης), Καρούμπαλης, Βασιλόπουλος, Ορφανός, Μπούρδος, Παπανικολόπουλος, Ζαγαρέλος (15' Γ. Καρδάσης), Β. Αθανασόπουλος, Τσιγαρίδης, Θειακός.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Δικαίος, Δ. Παυλόπουλος, Δρακοπαναγιωτάκης, Μανούσος, Αλεξόπουλος (5' λ.τρ. Κρεμμύδας), Παυλ. Παυλόπουλος, Θωμόπουλος, Λυμπερόπουλος, Τσιλίκος, Δεληγιάννης, Τζανετέας.


3ος αγώνας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 1-3

Στο 1' ο Κ. Δαβίλλας με κοντινό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Λογιστές. Στο 4' ο Καράμπελας εκτέλεσε φάουλ από μακριά και ο Μαρινόπουλος εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και έδιωξε δύσκολα με τα χέρια σε κόρνερ. Στο 5' ο Κ. Δαβίλας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Αθανασόπουλου και "έγραψε" το 0-2. Στο 9' ο Γεωργιόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-3. Στο 14' από κόρνερ του Καλκαβούρα ο Φωτεινάκης έκανε την καρφωτή κεφαλιά για να αποκρούσει σωτήρια ο Μαρινόπουλος. Στο 17' ο Μούργος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Αγγελος Μπασιλάρης, Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Ευγενία Τσαούση.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ Σ.Κ.: Αθανασόπουλος, Αλεξόπουλος, Ορφανός, Καράμπελας (11' Μούργος), Νικολακέας, Πετρόπουλος, Καλκαβούρας, Μάρκου, Φωτεινάκης, Γούλιας, Χρονόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μαρινόπουλος, Απ. Δαβίλλας, Πετρόπουλος, Νικολόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λιάππας, Κ. Ξυδέας, Κ. Δαβίλλας, Κεφάλας (13' Αλεξόπουλος), Δουλάμης, Φαράντος.

 

4ος αγώνας

ΚΕΘΕΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1-2

Στο 5' κάθετη πάσα Δεληγιάννη σε Τσιλίκο αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 14' ο Γιάννης με ατομική προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 20' ο Λυμπερόπουλος με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία του Κώστα σημείωσε το τελικό 1-2.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Μακρής, Μπασιλάρης, Ε. Τσαούση

ΚΕΘΕΑ: Κώστας, Κώστας, Γιάννης, Μιχάλης, Γιώργος, Κώστας, Αλέξης, Θύμιος, Γιώργος, Πάρης, Ηλίας. Επαιξαν και οι Νίκος, Γιώργος, Θύμιος, Γιώργος, Νίκος, Χασάν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Δικαίος, Δ. Παυλόπουλος, Δρακοπαναγιωτάκης, Μανούσος, Κρεμμύδας (28' Αθανασόπουλος), Παυλ. Παυλόπουλος, Θωμόπουλος, Λυμπερόπουλος, Τσιλίκος, Δεληγιάννης, Τζανετέας.

 

5ος αγώνας

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2-0

Στο 10' ο Βασιλόπουλος με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 24' ο Θειακός με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 27' ο Τσιγαρίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Μανωλόπουλος, Μακρής, Ε. Τσαούση.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Κωνσταντακόπουλος, Σωτηρόπουλος (14' Βασιλάκης), Καρούμπαλης, Βασιλόπουλος, Ορφανός, Μπούρδος, Παπανικολόπουλος, Γ. Καρδάσης, Β. Αθανασόπουλος, Τσιγαρίδης, Θειακός.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μαρινόπουλος, Απ. Δαβίλλας, Πετρόπουλος, Νικολόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λιάππας, Κ. Ξυδέας, Κ. Δαβίλλας, Αλεξόπουλος, Δουλάμης, Φαράντος. Επαιξε και ο Κεφάλας.