Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 12:51

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θετικά μηνύματα από τη χθεσινή συνάντηση

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διοικητικής αβεβαιότητας στον Τσικλητήρα Πύλου, χθες Κυριακή φάνηκε... φως στο τούνελ και μπήκαν οι βάσεις για εκλογή νέας διοίκησης.

Στη συνάντηση που έγινε λοιπόν χθες το πρωί στο καφενείο του Καραγλάνη στην Πύλο, έδωσαν το "παρών" 40 περίπου άτομα. Μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ορισμένοι που εκδήλωσαν επιθυμία να μπουν στο νέο συμβούλιο, αλλά και φίλαθλοι που αγωνιούν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας.

Συνέλευση την Τετάρτη

Για δύο περίπου ώρες έγινε ανταλλαγή απόψεων, συζητήθηκαν τα λάθη που έγιναν την περασμένη σεζόν και το τι πρέπει να γίνει για να κατέβει αξιοπρεπώς ο Τσικλητήρας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας.

Ετσι φαίνεται να απομακρύνεται οριστικά ο κίνδυνος της μη παρουσίας της ομάδας της Πύλου στη νέα Γ' εθνική.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να διεξαχθεί την Τετάρτη γενική συνέλευση (δεν έγιναν γνωστά ώρα και τόπος) και εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο.

Συνεχίζει ο Καραλής

Ορισμένοι παράγοντες από την απερχόμενη διοίκηση είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος Τάσος Καραλής.

Ο τελευταίος είχε δηλώσει πως δεν θα συνεχίσει στη διοίκηση του Τσικλητήρα, όμως από τη στιγμή που φαίνεται πως δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, τότε είναι διατεθειμένος να βοηθήσει και τη νέα σεζόν. Ενδεχομένως μάλιστα να παραμείνει στη θέση του προέδρου, αν και αυτό είναι αρκετά πρώιμο για να λεχθεί.

Στηρίζει ο Καφαντάρης

Ετσι μέχρι την Τετάρτη θα γίνουν διοικητικές διεργασίες και ζυμώσεις, ώστε να φανεί ποια νέα πρόσωπα θα μπουν στο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στη χθεσινή άτυπη συνάντηση δεν παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, όμως έχει κάνει γνωστό πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο τη νέα προσπάθεια και το πιο πιθανό είναι να δώσει το "παρών" στη συνέλευση της Τετάρτης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ