Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 15:39

Οι πρώτες μεταγραφές των ομάδων της Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον
Οι πρώτες μεταγραφές των ομάδων της Α' τοπικής

Ξεκινά σήμερα - επίσημα άρχισε το Σάββατο - η θερινή μεταγραφική περίοδος με τις ομάδες να ετοιμάζονται να καταθέσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που απέκτησαν ώστε να τους κατοχυρώσουν και με τη βούλα.

Στην Α' τοπική η ομάδα που έχει το προβάδισμα στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της είναι ο Πανθουριακός, που έκλεισε άμεσα τα κενά που είχε και αυτή τη στιγμή διαθέτει το πιο πλούσιο έμψυχο δυναμικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Υπάρχουν και ομάδες που ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε κινήσεις, είτε γιατί δεν έχουν εκλέξει νέες διοικήσεις, είτε προπονητές ώστε να ασχοληθούν με την ενίσχυση μέσα από το μεταγραφικό παζάρι ή για άλλους λόγους. Οι ομάδες αυτές είναι το Ασπρόχωμα, η Ανδρούσα, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, η Αναγέννηση Παραλίας, το Διαβολίτσι, η Εράνη, η Κυπαρισσία και ο Μιλτιάδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η νέα διοίκηση που θα προκύψει εντός των ημερών θα αναλάβει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Από τις πρώτες κινήσεις θα είναι η πρόσληψη προπονητή και η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Για την ώρα μόνο αποχωρήσεις υπάρχουν, καθώς έχουν φύγει οι Νίκος Τριανταφυλλάκης, Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Τρίψας και Γιώργος Μουλιάτος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ

Η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές θα προχωρήσει στη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με πρόσληψη προπονητή και ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες και από μεταγραφικό παζάρι.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

Στο Ασπρόχωμα η διοίκηση δεν έχει προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Σκουρλέτη. Ετσι έχει μείνει πίσω και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Ο μόνος παίκτης που έχει φύγει είναι ο Γιώργος Χατζηπαναγιώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Εκείνο που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι η συμφωνία για συνεργασία με τους προπονητές Γιάννη και Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, οι οποίοι σε συνεργασία με τη διοίκηση θα ξεκινήσουν τη δημιουργία της νέας ομάδας του Απόλλωνα. Για την ώρα η Καλαματιανή ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τους Τζανέτο Παπαδέα και Ελβις Γκελγκέργια. Εχει αποχωρήσει ο Βασίλης Αλεβίζος.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Στη διαδικασία εκλογής νέας διοίκησης βρίσκεται το Διαβολίτσι και έτσι έχουν μείνει πίσω τα θέματα που αφορούν σε προπονητή και παίκτες. Εχει αποχωρήσει ο Βαγγέλης Τσουκάλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Η διοίκηση του Εθνικού έδωσε τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Φραγκίσκο Κεράνη. Ο νεαρός προπονητής θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής, αφού τη χρονιά που έφυγε ήταν για ένα μεγάλο διάστημα βοηθός του Γιώργου Αργυρόπουλου στον Πανθουριακό. Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Βασίλης Αλεβίζος και κοντά είναι ο Ηλίας Καπόγλης. Εχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Καρύδης και Σταμάτης Φέστας.

ΕΡΑΝΗ

Μέσα στις επόμενες ημέρες τα μέλη της νέας διοίκησης θα ξεκινήσουν τις επαφές για την πρόσληψη προπονητή και στη συνέχεια σε συνεργασία μαζί του θα κάνουν τις κινήσεις που χρειάζεται για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας έχει νέο προπονητή τον Τάσο Χατζηαγγελή, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας. Μεταγραφές δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Κυριάκος Πουλάκος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προπονητής παραμένει ο Σωτήρης Δημάκης.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί τρεις παίκτες. Ο Σταύρος Αγγελής από τη Σπερχoγεία, ο Περικλής Χαρμπίλας από τον Πανθουριακό και ο Σταμάτης Φέστας, που την χρονιά που τελείωσε αγωνιζόταν στον Εθνικό Μελιγαλά.

Οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση ακόμη 4 ποδοσφαιριστών. Από την άλλη, έχουν αποχωρήσει οι Παναγιώτης Παπαδέας, Διονύσης Δημόπουλος, Γιάννης Αντωνακόπουλος, Σταύρος Σώκαλης και Θανάσης Παπαδέας, καθώς και ο Μάρκος Φίλαϊ, ο οποίος από τα Χριστούγεννα και μετά είχε αποχωρήσει από την ομάδα.

ΠΑΜΙΣΟΣ

Στο πάγκο παραμένει για δεύτερη σερί περίοδο ο Αλέξης Μαντζούνης και πρώτες μεταγραφές είναι οι Νίκος Πυρρής, Γιώργος Βέλλης.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Στην Κυπαρισσία δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στο σχεδιασμό με τον Τάκη Παναγόπουλο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Ρευστή είναι η κατάσταση στο Μιλτιάδη και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.

Το δεδομένο είναι πως υπάρχει οικονομική στενότητα. Ο “εργάτης” του Πυργιώτικου συλλόγου Μανώλης Κατρής κάνει προσπάθειες να κρατήσει όρθιο τον Μιλτιάδη και φαίνεται πως θα καταφέρει, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για προπονητή, όπως και για ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως αποτελέσματα. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής είναι οι Γιώργος Βέλλης, Αρτέμης Παλιάς και Νίκος Βασιλόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήρια αποδείχθηκε η διοίκηση της Θουρίας η οποία σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο φρόντισαν να αποκτήσουν άμεσα τους παίκτες που ήθελαν ώστε να δημιουργήσουν μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Αναμένεται να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές νεαρών παικτών. Να σημειωθεί ότι η ομάδα διατήρησε στις τάξεις της και τον έμπειρο επιθετικό Μάριο Μπιτσάνη. Εχουν αποκτηθεί οι Νίκος Τριανταφυλλάκης, Γιάννης Τρίψας, Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Τρίψας, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Νίκος Λάσκαρης. Αντίθετα έχουν φύγει ο Σύλιαν Ντόκο, Φάνης Κάνιστρας, Αρης Μουστάκας.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Στην επιστροφή της στην Α' τοπική μετά από ένα χρόνο απουσίας η Σπερχογεία θα έχει στον πάγκο της τον Γιώργο Καλόμαλο. Για την ώρα έχει αποκτηθεί ο Μάρκος Φίλαϊ, ενώ έχει αποχωρήσει ο Σταύρος Αγγελής.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

Μετά την πρόσληψη του προπονητή Αντώνη Μαυρέα, η διοίκηση σε συνεργασία μαζί του έχει ξεκινήσει τις επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Θανάσης Γεωργιόπουλος, Θεόδωρος Ντουγέρογλου. Εχουν αποχωρήσει οι Νίκος Πατσιώτης, Αντώνης Στασινόπουλος.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ

Σε εκκρεμότητα είναι το θέμα του προπονητή στον Α.Ο. Φαραί, αλλά η διοίκηση επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασία της με το Νίκο Γεωργακλή. Οταν θα κλείσει το θέμα προπονητής θα ξεκινήσει και η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Εχει αποχωρήσει ο Βαγγέλης Καπακλής.