Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 13:04

Αβεβαιότητα στην Πύλο

Γράφτηκε από τον
Αβεβαιότητα στην Πύλο

 

Συνεχίζονται στον Τσικλητήρα Πύλου οι προσπάθειες για διοικητική λύση ώστε να συγκροτηθεί συμβούλιο και να οδηγήσει την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Στην συνάντηση της περασμένης Κυριακής φάνηκε πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για λύση, μιας και υπήρξε συμμετοχή και διάθεση από παλιά και νέα μέλη. Ορισμένοι παράγοντες από την απερχόμενη διοίκηση είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος Τάσος Καραλής, παρότι αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα συνεχίσει στη διοίκηση του Τσικλητήρα.

Στην συνάντηση της περασμένης Κυριακής, οι φίλοι του συλλόγου που παρευρέθηκαν συμφώνησαν να κάνουν γενική συνέλευση σήμερα Τετάρτη με σκοπό τη συγκρότηση διοίκησης.

Ωστόσο μέχρι χθες το βράδυ, τα μέλη της παλιάς διοίκησης δεν είχαν οριστικοποιήσει το μέρος της συνέλευσης, που πάντως σκόπευαν να προγραμματίσουν για σήμερα στις 8 μ.μ…

Αν τελικά δεν γίνει σήμερα η συνέλευση ή δεν υπάρξει απαρτία (πολύ πιθανό να γίνει κάτι από τα δύο) οι εξελίξεις θα μετατεθούν για τις επόμενες μέρες...