Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 16:00

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τέταρτη μεταγραφή ο Γιάννης Καρύδης

Γράφτηκε από τον

Για λογαριασμό της Ομόνοιας θα σκοράρει πλέον ο Γιάννης Καρύδης.

Ο 29χρονος επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση της καλαματιανής ομάδας και αποτελεί το τέταρτο θερινό απόκτημα. Ο Καρύδης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Εθνικό Μελιγαλά και παλαιότερα σε Αρφαρά και Βαλύρα.

Πρόκειται για παίκτη που θα δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης της Ομόνοιας, η οποία έχει αποκτήσει ακόμα τον μέσο Σταύρο Αγγελή από τη Σπερχογεία, τον αμυντικό Σταμάτη Φέστα από τον Εθνικό Μελιγαλά και και τον μεσοεπιθετικό Περικλή Χαρμπίλα με τη μορφή δανεισμού από τον Πανθουριακό.

Τα τυπικά για Παλιά

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, μιας και υπάρχει προφορική συμφωνία με τον μέσο του Μιλτιάδη Αρτέμη Πάλλια, με τον οποίο ο Σωτήρης Δημάκης έχει συνεργαστεί για 2,5 χρόνια στο Διαβολίτσι. Ο προπονητής της Ομόνοιας εισηγήθηκε λοιπόν την απόκτησή του και αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει και το τυπικό σκέλος. Οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν τερματοφύλακα και αμυντικό.

Παρελθόν ο Φλέσσας

Η Ομόνοια έχει ολοκληρώσει 4 μεταγραφές και έχει στα “σκαριά” άλλες τρεις (Πάλλιας και γκολκίπερ, αμυντικός). Εφτά είναι και οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, καθώς χθες έγινε γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Ηλία Φλέσσα. Παρελθόν αποτελούν ακόμα οι Παναγιώτης Παπαδέας, Διονύσης Δημόπουλος, Γιάννης Αντωνακόπουλος, Σταύρος Σώκαλης, Θανάσης Παπαδέας και Μάρκος Φίλαϊ.

 Τέλος, στην Ομόνοια ετοιμάζονται και για το πανηγύρι της ομάδας, που θα γίνει την άλλη Παρασκευή στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.