Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 10:52

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εβγαλε διοίκηση και ετοιμάζεται για Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του βρέθηκε αυτό το διάστημα ο Τσικλητήρας, αλλά βρήκε το σωστό δρόμο και ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή του στη Γ’ εθνική.

Η αγωνία και η αβεβαιότητα στην Πύλο, έλαβαν τέλος την Πέμπτη το βράδυ, όπου διεξήχθη η γενική συνέλευση της ομάδας, στην οποία εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και εκλέχθηκε νέα διοίκηση.

Σε αυτήν βρίσκεται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Τάσος Καραλής, αλλά και οι παλιοί πρόεδροι Μάρκος Σαρδέλης, Νίκος Κατσιγιάννης και Θανάσης Νικολόπουλος. Ο Τ. Καραλής παρότι αρχικά είχε δηλώσει ότι αποχωρεί, τελικά συνεχίζει στη διοίκηση και δεν αποκλείεται να τεθεί ξανά επικεφαλής.

Στην προχθεσινή γενική συνέλευση που φιλοξενήθηκε στο Ινστιτούτο “Νέστωρ” στην Πύλο, το “παρών” έδωσε και ο Δημήτρης Καφαντάρης. Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος έδειξε έμπρακτα γα μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον του για τον Τσικλητήρα και θα βοηθήσει για να αντεπεξέλθει η ομάδα στη δεύτερη σερί συμμετοχή της στις εθνικές κατηγορίες.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε Σώμα αύριο Κυριακή στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας. Αναλυτικά το συμβούλιο έχει ως εξής: Τάσος Καραλής, Βασίλης Χρονόπουλος, Λεωνίδας Γουρνάς, Γιώργος Καρμίρης, Γιάννης Κυριακόπουλος, Μάρκος Σαρδέλης, Δημήτρης Ασημακόπουλος, Κώστας Καραλής, Κώστας Νεραtζόγλου, Παναγιώτης Κωστάκος, Αγγελος Βισβίκης, Σοφία Καραμπάτσου, Θανάσης Νικολόπουλος και Νίκος Κατσιγιάννης,

Από το προηγούμενο συμβούλιο συνεχίζουν οι Τ. Καραλής, Χρονόπουλος και Γουρνάς.

Προτεραιότητα ο προπονητής

Το κεφάλαιο διοίκηση κλείνει λοιπόν αύριο το βράδυ και από Δευτέρα ξεκινά ουσιαστικά ο σχεδιασμός για τη Γ’ εθνική, όπου προτεραιότητα αποτελεί φυσικά το θέμα του προπονητή. Η νέα διοίκηση θα έχει συνάντηση με το Νίκο Κακαλέτρη, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους. Πρόθεση των ανθρώπων του Τσικλητήρα είναι να κρατήσουν τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο και μαζί να χτίσουν την ομάδα της νέας περιόδου. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστούν πολλές μεταγραφές, μιας και ήδη έχουν αποχωρήσει οι Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Ρούσσης, Κερμενίδης και ακολουθούν οι Ζαχαρόπουλος, Κόκκαλης και Σεντεμέντες.