Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 12:54

Από τη Β' εθνική ψάχνει παίκτες η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται στην "Μαύρη Θύελλα" που μέχρι τώρα κάνει επαφές με πολλούς παίκτες αλλά ακόμη δεν έχει κάνει έντονη την παρουσία της στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει αποκτήσει μόνο τον Αρι Μουστάκα από τον Πανθουριακό και τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο από τον Τσικλητήρα Πύλου και παράλληλα έχει ανανεώσει τον περσινό βασικό κορμό, πλην των Καλαντζή, Αθανασόπουλου και Νάτση που αποχώρησαν.

Τα κενά στο ρόστερ είναι πολλά και πλέον θα καλυφθούν από τους έμπειρους παίκτες από Β' και Γ' εθνική που έχουν προαναγγείλει πως θα πάρουν οι άνθρωποι των «μελανόλευκων».

Στην πλειοψηφία τους μάλιστα οι παίκτες που ενδιαφέρουν την Καλαμάτα προέρχονται από το χώρο της Β' εθνικής.

Στην "Μαύρη Θύελλα" έχουν τονίσει εξ αρχής ότι δεν θα κάνουν βιαστικές κινήσεις για να μειωθούν στο ελάχιστο τα λάθη και φυσικά να μην πληρώσουν υπεραξίες, ωστόσο πλέον ο χρόνος αρχίζει να πιέζει για αυτό και τις επόμενες μέρες αναμένονται μεταγραφικά νέα.

Ερχεται αύριο ο Ζαλίκας

Άλλωστε αύριο Πέμπτη αναμένεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για μόνιμη εγκατάσταση και ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας Νίκος Ζαλίκας, ο οποίος έχει κάνει αρκετές επαφές με παίκτες και θα κάνει τις προτάσεις του στην διοίκηση.

Παράλληλα θα καθοριστεί και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, που θα είναι μια από τις 3-4 τελευταίες ημέρες του Ιουλίου. Σύμφωνα με το πλάνο λοιπόν, μέχρι τότε θα έχουν γίνει κάποιες προσθήκες στο ρόστερ και θα απομένουν οι τελευταίες πινελιές για να κλείσει το ρόστερ εν όψει Γ' εθνικής.

Θυμίζουμε πως και φέτος η μεταγραφική περίοδος κρατά σχεδόν 4 μήνες (μέχρι τις 31 Οκτωβρίου) ενώ η σέντρα της Γ' εθνικής λογικά θα γίνει στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες δηλαδή, είναι βέβαιο ότι οι τελευταίες μεταγραφές θα πάνε για Σεπτέμβριο και αφού η ομάδα έχει δείξει μια πρώτη εικόνα στο χορτάρι στα φιλικά παιχνίδια…

Λειτουργεί το περίπτερο

Το περίπτερο της Καλαμάτας στην Ναυαρίνου λειτουργεί κανονικά εδώ και λίγες μέρες.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη καθώς και κάθε Κυριακή είναι ανοικτό 7-11 μ.μ. ενώ Παρασκευή και Σάββατο είναι ανοικτό 7.30 μ.μ. - 11.30 μ.μ. Προς το παρών το περίπτερο προμηθεύει τον κόσμο με είδη μπουτίκ της ομάδας (μπλούζες, κασκόλ, καπέλα, κούπες, στύλους, αναπτήρες, μπρελόκ και διάφορα αλλά είδη) ενώ κατά την διάρκεια της χρονιάς θα έχει εισιτήρια διαρκείας και εισιτήρια για τα παιχνίδια.