Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 20:07

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”, λέει ο Τάκης Πεφάνης

Γράφτηκε από τον

 

Πιο ανταγωνιστική σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά θέλουν να είναι η Δόξα την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, οι άνθρωποι της Δόξας.

Αυτό σημείωσε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Πεφάνης εκ των προπονητών της ομάδας μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Εχουμε διατηρήσει τον “κορμό” από την περσινή χρονιά και στόχος μας είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τη νέα σεζόν. Επίσης θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί γι’ αυτό το λόγο ενισχύουμε την ομάδα με μεταγραφές. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι στόχοι, τους οποίους ξεκινήσαμε να υλοποιούμε τη ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα, ξεκινήσαμε πέρσι με τον αγωνιστικό κομμάτι σε ότι αφορά τις υποδομές, όπου προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε σωστά όλα τα τμήματα και παράλληλα προωθήσαμε νεαρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα. Φέτος οι βελτιώσεις αφορούν στα αποδυτήρια, όπου θα γίνει ριζική ανανέωση για να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για τους προπονητές και τους παίκτες”.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πεφάνης συνεχίζει στον πάγκο της Δόξας για δεύτερη σερί σεζόν, μαζί με τον Μιχάλη Βούλγαρη.

Σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου, η διοίκηση σε συνεργασία με τους δύο προπονητές προσπαθεί να ολοκληρώσει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με άλλους δύο έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι γνώστες της κατηγορίας. Στόχος είναι να αποκτηθούν ένας μέσος και ένας επιθετικός. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την απόκτηση τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Στάθης Γιαννακόπουλος, Τάσος Αντωνούρης, Γιάννης Αντωνακόπουλος και Παναγιώτης Μπάκας. Ο μόνος παίκτης που έχει αποχωρήσει είναι ο Νίκος Λάσκαρης.

Τέλος η έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Αυγούστου, με την ομάδα να ρίχνει το βάρος της στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, καθώς δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο Μεσσηνίας.