Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 14:44

Ενισχύθηκε διοικητικά ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Ενισχύθηκε διοικητικά ο Τέλλος Αγρας

Ενισχυμένος διοικητικά βγήκε ο Τέλλος Αγρας από την γενική συνέλευση της Δευτέρας που διεξήχθη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.

Στο συμβούλιο μπήκαν νέα πρόσωπα αντικαθιστώντας αυτούς που είχαν αποχωρήσει μεσούσης της περασμένης περιόδου και πλέον η νέα διοίκηση του Αγρα είναι 15μελής. Πρόεδρος παρέμεινε ο Παναγιώτης Καλκαβούρας, άλλωστε η θητεία της διοίκησης του είναι διετής και λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Η νέα πλέον σύνθεση του Δ.Σ. της ομάδας των Γαργαλιάνων έχει ως εξής:

Παναγιώτης Καλκαβούρας (πρόεδρος), Κωνσταντίνος Ποθόπουλος (Α’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Παναγόπουλος (Β’ αντιπρόεδρος), Διονύσιος Βαρβατσούλης (Γ’ αντιπρόεδρος), Νικόλαος Ανδρώνης (γραμματέας), Δημήτρης Διακουμόπουλος ( ειδικός γραμματέας), Διονύσιος Αναγνωστόπουλος (ταμίας), Νικόλαος Λυμπερόπουλος (Α’ γενικός αρχηγός), Νικόλαος Καμπύλης (Β’ γενικός αρχηγός), Αντώνιος Καρατζάς (υπεύθυνος ακαδημιών), Παναγιώτης Ανδρώνης (μέλος), Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (μέλος), Αναστάσιος Ψώνης (μέλος), Σπυρίδων Αυριλιώνης (μέλος), Σύλβια Ντόντα (μέλος).

“Ευχόμαστε ως νέο Δ.Σ. η ομάδα μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018 να επιτύχει όλους τους στόχους της και να πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα”, ήταν η ανακοίνωση της διοίκησης. Παράλληλα δίπλα στο συμβούλιο θα βρίσκονται και αρκετοί άλλοι παράγοντες που θα βοηθούν εξωδιοικητικά με συνδρομές και χορηγίες. Την Κυριακή πιθανότατα όλο το νέο δ.σ. θα έχει συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μαυρέα για να μιλήσουν για το πλάνο της νέας σεζόν και τη φιλοσοφία της ομάδας. Φυσικά στο τραπέζι θα πέσουν και ονόματα από το μεταγραφικό παζάρι, με τους “ερυθρόλευκους” να επιθυμούν να αποκτήσουν 3-4 ακόμη ποδοσφαιριστές.