Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 19:53

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Προσπάθεια ανασύνταξης μετά τις δύο σερί ήττες

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Προσπάθεια ανασύνταξης μετά τις δύο σερί ήττες

Χωρίς βαθμό για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε ο Μεσσηνιακός, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος. Διότι στην πρεμιέρα μετά την ήττα από το Μεσολόγγι, ήρθε το διπλό στο Ναύπλιο και η πρώτη εντός έδρας νίκη με τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα θετικά αποτελέσματα στη Βάρδα (0-0) και το 1-1 με την Καλαμάτα. Το μίνι αυτό αήττητο σερί έλαβε τέλος με την Ερμιονίδα (2-1) και χθες ήρθε η δεύτερη διαδοχική ήττα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης.


Μια ήττα που ήταν εκτός προγράμματος, καθώς η αρτινή ομάδα παρότι το εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχει ως στόχο την παραμονή στη Γ' εθνική.
Ο Μ.Γ.Σ. όμως έκανε πολύ κακή εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκε με συνέπεια να αγνοεί πλέον τη νίκη από τις αρχές Οκτώβρη και να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η διαφορά από την 8η σωτήρια θέση είναι βέβαια μόλις δύο βαθμοί και το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Γι' αυτό και στο Μεσσηνιακό προσπαθούν να ανασυνταχθούν ύστερα από τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα..
Το θετικό είναι ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται αυτή την Κυριακή λόγω των αγώνων του κυπέλλου (ο Μ.Γ.Σ. έχει αποκλειστεί) και δίνεται η δυνατότητα στους "πράσινους" να διορθώσουν τα λάθη τους.
Να σημειωθεί ότι το επόμενο παιχνίδι του Μεσσηνιακού είναι πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο την Κόρινθο και θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου. Στα θετικά ότι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Νινιός, Σπανός, ενώ θα είναι έτοιμος και ο Κουρεντζής.  Ο δε Μπεγέτης ξεκινά να μετρά αντίστροφα ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα.
Αγωνιστικά, ενδέχεται  μέσα στην εβδομάδα  να δοθεί φιλικό παιχνίδι προκειμένου να διατηρηθούν οι παίκτες σε εγρήγορση.  Δεν βοηθά όμως στην ανεύρεση αντιπάλου, το γεγονός ότι αύριο υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Α' τοπική.