Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 14:05

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Εκανε δικό του και τον Νίκο Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από τον

Πολύ δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και συνεχίζει την ενίσχυση του με πρωτοκλασάτους παίκτες...

Σήμερα η διοίκηση του ΑΟΔ συμφώνησε με τον Νίκο Παπαγεωργίου (δεξιά στη φώτο με τον Σταύρο Τσουλάκο) ο οποίος επιστρέφει στο Διαβολίτσι μετά από ένα χρόνο. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ τη σεζόν 2015-16 έπαιξε για ένα τετράμηνο στην ομάδα του Διαβολιτσίου, ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά στον μετέπειτα πρωταθλητή της Α' τοπικής Τσικλητήρα Πύλου. Ο Παπαγεωργίου που διακρίνεται για την ευχέρεια του στο ψηλό παιχνίδι, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ακόμη ομάδες (Πάμισος, Α.Ο. Φαραί, Τέλλος Αγρας) και θεωρείται πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας του Κώστα Παλαμάρα.

"Κλεισμένος" και ο Δημόπουλος - Ανανέωσαν Ζάκκας, Παπαδόγιαννης 

Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Τάσου Κωνσταντακόπουλου, Στέλιου Ηλιόπουλου και Μάριου Βουρνά. Επίσης κλεισμένος είναι και ο μέσος Διονύσης Δημόπουλος που πέρυσι έπαιξε στην Ομόνοια και έχει αγωνιστεί και στο Διαβολίτσι. Συνάμα η διοίκηση του ΑΟΔ ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Γιάννη Ζάκκα και Σάκη Παπαδόγιαννη, οι οποίοι είχαν προτάσεις από αρκετές άλλες ομάδες όμως συνεχίζουν στον ΑΟΔ.