Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 11:51

Στα γκολπόστ του Τσικλητήρα και τη νέα σεζόν ο Παλιγγίνης

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος Πύλου και τη νέα σεζόν θα είναι ο Χρήστος Παλλιγίνης...

Ο έμπειρος γκολκίπερ έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Τσικλητήρα Τάσο Καραλή και αποτελεί το δεύτερο παίκτη που ανανεώνει τη συνεργασία του, μετά τον Αγγελο Γεωργιόπουλο. Ο Παλλιγίνης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Τσικλητήρα μέχρι να του χτυπήσει η ατυχία την... πόρτα. Στις 19 Γενάρη και μάλιστα σε προπόνηση υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και μία εβδομάδα αργότερα οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Πλέον όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Τσικλητήρα.

Ο ίδιος μιλώντας στο “Νotosport” στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξε η μεσσηνιακή ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που ανανέωσε τη συνεργασία του. “Το πόδι μου είναι πάρα πολύ καλά και είμαι έτοιμος. Πιστεύω να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή στη Γ’ εθνική και από εκεί και πέρα ότι έρθει. Βασικός λόγος που ανανέωσα, είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη στιγμή με στήριξαν και μου έδειξαν εμπιστοσύνη και για την επόμενη χρονιά, παρά το σοβαρό τραυματισμό μου. Ο Τάσος (σ.σ. Καραλής) ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Οντως έχουν φύγει πολλοί παίκτες και θα χρειαστεί χρόνος για να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Ο κ. Κακαλέτρης όμως είναι ένα καταξιωμένος προπονητής, ξέρει τη δουλειά και θα τα καταφέρουμε”.

Ξεκινά την Δευτέρα η προετοιμασία

Εντός των ημερών αναμένονται να ανακοινωθούν και άλλες ανανεώσεις, καθώς και οι πρώτες μεταγραφές.

 

Ο Τσικλητήρας έχει συμφωνήσει με 4 παίκτες, που θα είναι στην έναρξη της προετοιμασίας, που ορίστηκε γι’ αυτή τη Δευτέρα. Η ομάδα της Πύλου έστω και καθυστερημένα σε σχέση με τις υπόλοιπες της Γ’ εθνικής, μπαίνει λοιπόν στο γήπεδο για τη δεύτερη σερί συμμετοχή της στις εθνικές κατηγορίες.