Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 12:27

Ο Κυριάκος Γλέζος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Νέο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης υπέγραψε χθες ο 17χρονος αμυντικός μέσος Κυριάκος Γλέζος, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Κ20 του Αρκαδικού συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο Γλέζος έχει αποκτηθεί πριν τρία χρόνια από τα Πράσινα Πουλιά και η υπογραφή του νέου συμβολαίου αποτελεί ανταμοιβή για την αγωνιστική του παρουσία στις μικρότερες ομάδες του Αστέρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και άλλα παιδιά από τα Πράσινα Πουλιά έχουν πάρει μεταγραφή τα προηγούμενα χρόνια για αντίστοιχες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα πριν από 3 χρόνια πήραν μεταγραφή για τον Παναιτωλικό οι Κώστας Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Παπαθεοδώρου και για τον Πανιώνιο ο Λυκούργος Εξαρχάκος.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να πάρουν μεταγραφή για συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών και άλλα παιδιά από τα Πράσινα Πουλιά, ήδη έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη

Σε ότι αφορά τα Πράσινα Πουλιά, η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21 Αυγούστου. Για την ώρα, η ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. Το σίγουρο είναι ότι η στελέχωση θα γίνει από τους παίκτες που είναι στο υπάρχον υλικό και σε 3-4 παιδιά, τα οποία θα προωθηθούν από την παιδική ομάδα.

 Οι στόχοι για τη φετινή περίοδο είναι η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που έχουν προτεραιότητα και σιγά - σιγά θα ενσωματώνονται και τα νεότερα παιδιά.