Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 12:34

Ανανέωσε ο Σβίγγος στον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε ο Σβίγγος στον Τσικλητήρα Πύλου

Μετά τον Αγγελο Γεωργιόπουλο και τον Χρήστο Παλιγγίνη ένας ακόμη παίκτης ανανέωσε στον Τσικλητήρα...

Ο λόγος για τον Κώστα Σβίγγο που συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Καραλή και θα ενισχύσει την ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο 23χρονος μέσος που είχε αποκτηθεί πέρυσι το καλοκαίρι από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, έπαιξε την περσινή σεζόν σε 21 αγώνες της Πύλου, τους περισσότερους ως αλλαγή.

Κοντά και με Πύλιο, ελπίδες για Μπίζο

Συνάμα κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας βρίσκεται και ο Μπάμπης Πύλιος και το πιο πιθανό είναι μέχρι την Κυριακή να δώσει τα χέρια με τον Τάσο Καραλή. Εκτός από τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, οι διοικούντες του Τσικλητήρα κάνουν μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν στο ρόστερ της νέας περιόδου τον Αγγελο Μπίζο ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Πύλου. Ομως οι δίαυλοι επικοινωνίας των δύο πλευρών δεν έχουν χαθεί και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει... κάτοικος Πύλου για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Εκτός από τις ανανεώσεις οι άνθρωποι του Τσικλητήρα κάνουν πραγματικά αγώνα δρόμου για να ολοκληρώσουν ορισμένες μεταγραφές, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι “κλεισμένοι” τέσσερις ποδοσφαιριστές με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και σκοπός είναι να δώσουν το “παρών” στην “πρώτη” της Δευτέρας.

Να υπενθυμίσουμε πως η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, άρα ο Τσικλητήρας θα έχει μπροστά του από την Δευτέρα 40 ημέρες για να ετοιμαστεί και να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.