Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 18:53

Δεν τα έβαψε μαύρα για την απώλεια του Σούπερ Καπ ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε στην απώλεια του Σούπερ Καπ και τόνισε πως όποτε η ομάδα του το κατακτά, δεν παίρνει άλλο τρόπαιο στη σεζόν, άρα ίσως να μην είναι και τόσο κακός οιωνός.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε το Σούπερ Καπ από την Μπάγερν Μονάχου στην διαδικασία των πέναλτι και αφού πρώτα ισοφαρίστηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα με αυτογκόλ στο 88ο λεπτό.

Ο "δικός μας" Σωκράτης Παπασταθόπουλος πάντως δεν τα βάφει μαύρα, αφού τόνισε πως όποτε η ομάδα του κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο, δεν παίρνει άλλο στη σεζόν, άρα ίσως να μην είναι και τόσο κακός οιωνός.

"Όταν πήραμε δύο Σούπερ Καπ, στη συνέχεια της χρονιάς δεν κατακτήσαμε κανέναν άλλον τίτλο. Πέρυσι δεν το πήραμε και γίναμε Κυπελλούχοι, οπότε...", ανέφερε με νόημα και συνέχισε:

"Ήμασταν καλοί στα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο εμφανιστήκαμε αρκετά καλά, αλλά στα πέναλτι είναι και θέμα τύχης η κατάληξη.

Είμαστε ακόμα στο 80% των δυνατοτήτων μας και υπάρχουν πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής και δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικές οι επόμενες μέρες για τη δουλειά που θα κάνουμε ως την έναρξη του πρωταθλήματος", τόνισε ο Μεσσήνιος διεθνής άσος. 

Πηγή: sport24.gr