Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 20:36

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ξανά στα “ερυθρόλευκα” ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μεταγραφών συνέχεια σήμερα για τον Τέλλο Αγρα με τον Γρηγόρη Αναστασόπουλο (φώτο δεξιά ως αρχηγός σε παιχνίδι Μεσσηνιακός – Αγρας) μετά από δύο χρόνια να φορά ξανά τα “ερυθρόλευκα”.

Ο 29χρονος μεσοαμυντικός που πέρυσι έπαιξε σε Εράνη και Μιλτιάδη θα συνεργαστεί και πάλι με τον Αντώνη Μαυρέα, όντας μία πολύτιμη μονάδα στη μεσαία γραμμή.

Ο Γαργαλιανιώτης μεσοαμυντικός έπαιξε για τελευταία φορά στον Αγρα την περίοδο 2014-15, όμως και στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίνεται για την εξαιρετική του ανασταλτική λειτουργία, για την ευχέρεια του στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και για την έφεση του στο σκοράρισμα.

Πήρε και τον νεαρό Καλογερόπουλο

Επίσης αποκτήθηκε και ο 16χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Καλογερόπουλος από τα Πράσινα Πουλιά, ο οποίος πέρυσι ήταν στην Αναγέννηση Παραλίας.

Ετσι ο Αγρας, ο οποίος ξεκινά αύριο Δευτέρα προετοιμασία, έφτασε τις πέντε μεταγραφές μιας και είχαν προηγηθεί αυτές των Θανάση Γεωργιόπουλου, Θοδωρή Ντουγέρογλου και Αλέξανδρου Ερέκι. Από εδώ και πέρα θα γίνουν 1-2 κινήσεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ, με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.