Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 13:29

“Μαύρη Θύελλα”: Σε αναμονή του Σταύρου Παπαδόπουλου

Γράφτηκε από τον
“Μαύρη Θύελλα”: Σε αναμονή του Σταύρου Παπαδόπουλου

Την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της διανύει η “Μαύρη Θύελλα”, η οποία μάλιστα το περασμένο Σάββατο έδωσε και το πρώτο της φιλικό (4-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας).

Την Δευτέρα οι παίκτες έκαναν τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, χθες είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται και η έλευση του Σταύρου Παπαδόπουλου στην Μεσσηνία, η οποία θα σηματοδοτήσει και εξελίξεις στο μεταγραφικό τομέα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό της Νίκο Ζαλίκα, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με 4-5 έμπειρους παίκτες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν με την έλευση του Στ. Παπαδόπουλου.

Αλλωστε τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά και σημαντικά και οι “μελανόλευκοι” γνωρίζουν ότι χρειάζονται σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ώστε να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Γι' αυτό άλλωστε και έγινε κρούση και στον Φανούρη Γουνδουλάκη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά και έχει δεχτεί πρόταση να επιστρέψει μετά από 13 χρόνια στη “Μαύρη Θύελλα”. Πρόκειται βέβαια για μια δύσκολη περίπτωση καθώς ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει προτάσεις και από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.