Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 11:02

Τα “παιχνίδια” της κλήρωσης

Γράφτηκε από τον

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣΜ την περασμένη Δευτέρα έβγαλε ντέρμπι στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής.

Συγκεκριμένα, δύο ομάδες που φιλοδοξούν να πάρουν τον τίτλο, ο Πανθουριακός και ο Πάμισος θα βρεθούν αντιμέτωποι στην έδρα του πρώτου. Για τον Πανθουριακό μάλιστα θα είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τα οποία ξεκινά το πρωτάθλημα καθώς την δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Τέλλο Αγρα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα αξιοσημείωτα πράγματα που προέκυψαν από την κλήρωση.

Στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής θα παίξουν Διαβολίτσι και Εράνη, όπως ακριβώς δηλαδή είχαν ξεκινήσει και το περσινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες. Το περσινό ματς στο Διαβολίτσι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Η Σπερχογεία και η Ομόνοια ξεκινούν τη σεζόν όπως την τελείωσαν πέρυσι. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 τοπικής είχαν παίξει στο γήπεδο της Σπερχογείας, η οποία τερμάτισε πρώτη και η Ομόνοια τελικά 2η. Το ματς εκείνο είχε βρει νικήτρια την Ομόνοια με 2-0.

Στην πρεμιέρα θα δούμε και το ματς ΑΟ Φαραί – Ανδρούσα. Το αξιοσημείωτο του αγώνα είναι ότι ο νέος προπονητής της Ανδρούσας Νίκος Γεωργακλής θα βρεθεί με το καλημέρα του πρωταθλήματος αντιμέτωπος με την ομάδα που ήταν προπονητής τα προηγούμενα χρόνια.

Στην Α1 τοπική θα έχουμε πρεμιέρα νεοφώτιστων καθώς η περσινή πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Β’ τοπικής ΑΕ Μάνης θα υποδεχθεί την ομάδα που είχε πάρει την 2η θέση στον ίδιο όμιλο, την ΑΕ Γαργαλιάνων.

Στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Μιλτιάδη. Οι δύο ομάδες ήταν αντίπαλες και στην περσινή πρεμιέρα της Α’ τοπικής, με τη διαφορά ότι τότε γηπεδούχος ήταν ο Μιλτιάδης. Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας είχε κερδίσει με 2-1 (παρότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ) ενώ στον πάγκο της ήταν ο νυν προπονητής της Αναγέννησης Κώτας Στυλιανόπουλος!