Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 19:38

Ετοιμάζουν μεταγραφές στον Πανιώνιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

 

Την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας έχουν προχωρήσει αυτές τις ημέρες οι παράγοντες του Πανιωνίου.

Σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Χουλιάρα (φωτό), έχουν κάνει τις πρώτες μεταγραφές και σιγά – σιγά καλύπτουν τα κενά από τις αποχωρήσεις, αλλά και σε θέσεις που είχαν πρόβλημα στη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Χρήστος Οικονομίδης, Μιχάλης Στραβάκος, Ηλίας Φράγκος και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “κυανέρυθρους” ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Καλογερόπουλος, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ανάλογη περίπτωση είναι και νο Γιάννης Ανδριανόπουλος, ο οποίος για σχεδόν ενάμιση χρόνο απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο 22χρονος μέσος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν ανενεργός όλο αυτό το διάστημα.

Οι κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστούν, καθώς συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών με τις επαφές να έχουν προχωρήσει με 4 άτομα και το βάρος να πέφτει στην απόκτηση μέσου και επιθετικού.

Σε ότι αφορά τον Οικονομίδη θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, αφού θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και θα είναι συνεργάτης του κ. Χουλιάρα, ενώ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής. Επίσης του έχει γίνει πρόταση, ώστε με τον κ. Χουλιάρα να δημιουργήσουν από την αρχή τμήματα υποδομής. Μάλιστα στην προσπάθεια τους αυτή αναμένεται να βοηθάει όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του με την Καλαμάτα, ο παλιός παίκτης της ομάδας Μιχάλης Ζαχαρόπουλος.

 Η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει το πιο πιθανόν στις 21 Αυγούστου, στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.