Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 18:56

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενίσχυση μόνο για κάτι εξαιρετικό

Γράφτηκε από τον

 

Η μεταγραφική ενίσχυση ολοκληρώθηκε στον Απόλλωνα Καλαμάτας και πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στραμμένο στην προετοιμασία.

Σίγουρα αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή τότε, ίσως κινηθούν στον Απόλλωνα για την απόκτηση του. Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού είναι η επιθυμητή και έτσι όλοι έχουν στραφεί στο αγωνιστικό μέρος και την πορεία της προετοιμασίας. Αυτή την περίοδο πέρα από τις προπονήσεις θα αρχίσουν και τα φιλικά ώστε ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος να ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε κύπελλο, αλλά κυρίως στο πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά τα φιλικά, μετά από αυτό με την Καλαμάτα, το περασμένο Σάββατο ακολουθούν δύο παιχνίδια με τον Εθνικό Μελιγαλά, το πρώτο την Κυριακή στο Μελιγαλά και το δεύτερο στις 20 του μήνα στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”. Στις 27 Αυγούστου θα παίξει με τον Πάμισο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και στις 30 Αυγούστου με τον Ηρακλή Καλαμάτας στο “Γ. Λουκαρέας”.