Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 14:29

Ο εντυπωσιακός Απόλλωνας 5-0 τον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Με ένα ξέσπασμα στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Απόλλωνας επικράτησε προχθές το απόγευμα του Εθνικού Μελιγαλά με 5-0 σε φιλικό που έγινε στο «Γ. Λουκαρέας».


Οι προπονητές των δύο ομάδων Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος του Απόλλωνα και Φραγκίσκος Κεράνης του Εθνικού Μελιγαλά είχαν την ευκαιρία για να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες τους στη διάρκεια του αγώνα.
Τα σκορ άνοιξε στο 1ό λεπτό του β’ μέρους ο Τσουλάκος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό μετά ο Μιχαλόπουλος πάσαρε στον Γκελγκέργια, που μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος των διχτύων κάνοντας έτσι το 2-0. Στο 43’ ο Αλεξόπουλος με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Παν. Χαραλαμπόπουλο, πετυχαίνοντας το 3-0. Στο 48’ ο Γκελγκέργια με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 4-0. Στο 57’ ο Κακαλής με ατομική προσπάθεια πέρασε τους αντιπάλους τους και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Σταυρόπουλο, Κομπιλίρη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αντωνόπουλος (49' Γιακουμής), Κακαλής, Παπαδέας (49' Καραχάλιος), Λαγωνικάκος, Στραβάκος (36' Διονυσόπουλος), Μιχαλόπουλος (54' Στραβάκος), Τσουλάκος (49' Μπαζίγος), Παλιατσέας, Αλεξόπουλος, Αντεμάι (24' λ.τρ. Περιβολάρης), Γκελγκέργια.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Π. Ματθαίος-Λίβας, Καπόγλης, Μακρής (42' Παπαδόπουλος), Παν. Χαραλαμπόπουλος (46' Σαμούρης), Καρατζούλιας (63' λ.τρ. Γιακουμάκος), Αλεβίζος, Σαραντόπουλος (66' Πετρ. Χαραλαμπόπουλος), Σπανός (50' Ντεμίρι), Θανόπουλος, Χότζα, Κουλόπουλος.