Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 15:44

Στόχος το πρωτάθλημα για τον Διαγόρα

Γράφτηκε από τον

Με ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β’ τοπικής και την άνοδο στην Α1 κατηγορία ξεκίνησε την Κυριακή την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο Διαγόρας Κοπανακίου.


Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Δωρίου, εκεί που θα είναι φέτος η έδρα της ομάδας για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στην “πρώτη” έδωσαν το παρών 15 ποδοσφαιριστές, καθώς υπήρχαν αρκετοί που απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ο προπονητής Γιάννης Αντωνόπουλος (φωτό)  θα έχει στη διάθεση του τη νέα σεζόν όσα από τα παιδιά ανανέωσαν τη συνεργασία τους, καθώς και στα μεταγραφικά αποκτήματα που είναι οι Αντώνης Σβερκούνος, Μίλτος Μοσχίδης, Στέλιος Λαλιατίτης, Αποστόλης Παπαδόπουλος.
Χθες η διοίκηση του Διαγόρα γνωστοποίησε την απόκτηση τριών ακόμη παικτών με τους οποίους θωράκισε την αμυντική γραμμή της ομάδας. Συγκριμένα απέκτησε τους έμπειρους τερματοφύλακες Ελιντον Γκιώνη (από Πάμισο) και Ζαχαρία Αθανασόπουλο (από Εθνικό Μελιγαλά) και τον αμυντικό Θεόδωρο Αθανασόπουλο (από Θύελλα Μερόπης). Ο τελευταίος, επιστρέφει στην ομάδα του Κοπανακίου από τη Θύελλα Μερόπης στην οποία αγωνίστηκε μετά τον Ιανουάριο.
Η ενίσχυση θα συνεχιστεί γιατί έχουν διαπιστωθεί κενά στο έμψυχο δυναμικό και γι’ αυτό το λόγο οι παράγοντες του Διαγόρα σε συνεργασία με τον κ. Αντωνόπουλο έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για  την απόκτηση ακόμη δύο ή τριών παικτών. Σκοπός τους είναι να ισχυροποιήσουν την ομάδα για να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου.
Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με προπονήσεις, ενώ την επόμενη αναμένεται να γίνει και κάποιο φιλικό, πριν από το επίσημο παιχνίδι του κυπέλλου, που είναι εντός έδρας με τον Τέλλο Αγρα, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Από εκεί και πέρα στόχος του κ. Αντωνόπουλου είναι η ομάδα να δώσει πολλά φιλικά ώστε να μπορέσει να την ετοιμάσει για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.