Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 15:42

Aνετη παραμονή θέλει ο Ατρόμητος Πλατύ

Γράφτηκε από τον
Aνετη παραμονή θέλει ο Ατρόμητος Πλατύ

Με στόχο την άνετη παραμονή στην Β’ τοπική και τη χρησιμοποίηση όλων των παιδιών από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο Ατρόμητος Πλατύ ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο του, την προετοιμασία για τη νέα περίοδο.


Ο Ατρόμητος θα στηριχθεί φέτος σε πολλά παιδιά από την περσινή ομάδα, καθώς και στους νέους παίκτες που ήρθαν το προηγούμενο διάστημα με μεταγραφή, αλλά και όσους αποκτηθούν το επόμενο διάστημα. Ηδη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας με δύο το πολύ τρεις παίκτες.
Ξεκίνημα στην προπονητική θα κάνει από φέτος ο Βασίλης Τσιλίκος, όπως και ο Δημήτρης Παυλόπουλος, οι οποίοι θα έχουν διπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ως ποδοσφαιριστές.
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Τάσος Γεωργόπουλος (από Καλό Νερό), Γιώργος Μανούσος (έπαιζε παλιά στην ομάδα, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε σταματήσει), Μανώλης Μούστος (από Σπερχογεία), Νίκος Χαντζής (νεαρός 16 ετών βγάζει για πρώτη φορά δελτίο), Θεόδωρος Σμυρλής, Γιώργος Θωμόπουλος (από Αετό Καλλιθέας, ομάδα Β’ τοπικής Αθήνας) και Ανδρέας Παπαδόπουλος  (από Παναθηναϊκό Καλαμάτας). Από το υπάρχον υλικό οι κ.κ. Τσιλίκος, Παυλόπουλος θα έχουν στη διάθεση τους, τους Σπύρο Χαλκιά, Στέφανο Ταχταμπά, Γιώργο Ταχταμπά, Χαράλαμπο Ταχταμπά, Μιχάλη Στέργιο, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Παναγιώτη Γαλέα, Γρηγόρη Γιαννούκο, Γιάννη Κρέπη, Γιώργο Λυμπερόπουλο, Διονύση Αθανασόπουλο, Ηλία Σγουράκη και Γιώργο Μπαρδή.
Οι προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας θα γίνονται στο γήπεδο του Πλατύ, αλλά και στο γήπεδο Αρφαρών, που θα είναι και η έδρα της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.