Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 19:18

Καλό ξεκίνημα στο Κύπελλο θέλει ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο του φιλικό ματς έδωσε την Κυριακή ο Πανθουριακός, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στο νικηφόρο 5-0 επί της Σπερχογείας.

 

Το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου ετοιμάζεται πλέον για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς καθώς το Σάββατο στις 6 μ.μ. θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας την Ομόνοια, για την β' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. "Κοιτάζουμε το ματς με την Ομόνοια και θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στο Κύπελλο που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Σεβόμαστε την Ομόνοια αλλά πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί για την πρόκριση", σχολίασε ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος,

 

Μεταγραφικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στον Πανθουριακό, ο οποίος άλλωστε έχει ενισχύσει έγκαιρα και ουσιαστικά το ρόστερ του με αποτέλεσμα να φαντάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον φετινό τίτλο στην Α' τοπική.

 

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Θουρίας έχει αποκτήσει τους Νίκο Τριανταφυλλάκη, Γιάννη Τρίψα, Κώστα Αργυρόπουλο, Χρήστο Τρίψα, Δημήτρη Λυμπερόπουλο, Γιώργο Μουλιάτο, Νίκο Λάσκαρη, Χρήστο Βυζά, Γιώργο Δρογγίτη και Σωτήρη Δημητρακόπουλο.