Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 13:02

Πήρε και Ένγκελς ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος συμφώνησε με τον Μπιορν Ένγκελς.

 

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Κλαμπ Μπριζ που στο παρελθόν έχει βάλει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες στη διαδικασία να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, εμφανίζεται στο Βέλγιο ήδη ντυμένος στα «ερυθρόλευκα».

 

Ο Ολυμπιακός έπεισε την πλευρά του ποδοσφαιριστή να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», αφού υπάρχει το δέλεαρ του Champions League, στο οποίο η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους.

 

Το κίνητρο λοιπόν που δίνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους τους είναι πολύ ισχυρό και ο Ολυμπιακός καταφέρνει να πείθει τους ποδοσφαιριστές που συζητά να φορέσουν τη φανέλα του.

 

Όπως προαναφέραμε ο Ένγκελς είναι 23 ετών, γεγονός που σημαίνει ότι αν κάνει καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά ματς θα αυξήσει κατακόρυφα τις μετοχές του και η χρηματιστηριακή του αξία θα ανέβει ακόμα περισσότερο από τα 10 εκατ. ευρώ που τον κοστολογεί ο σύλλογός του.

 

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει τόσα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, αφού αύριο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

 

Πηγή onsports.gr