Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 15:45

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-2: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό στον Τέλλο Αγρα για να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Διαγόρα Κοπανακίου στον προχθεσινό α’ αγώνα της β’ φάσης του κυπέλλου, που έγινε στο γήπεδο του Δωρίου.

Με αυτό το σκορ οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Φ. Διακουμής στο 15’ με πλασέ και ο Φωτιάδης στο 30’ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και σουτ έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα των Γαργαλιάνων με 2-0.

Στα θετικά για τους νικητές ήταν και οι συμμετοχή 4 νεαρών παικτών, οι δύο Καλογερόπουλος και Αλεξανδρόπουλος ξεκίνησαν από την αρχή τον αγώνα και πήραν χρόνο συμμετοχή ως αλλαγή οι Μαργιάνης και Καυκάς.

Ο Διαγόρας που έχει βλέψεις κυρίως για το πρωτάθλημα στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές απέναντι στον Τέλλο Αγρα και οι παίκτες του αποκόμισαν εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι.

Διαιτητής ο Κουτσαναστάσης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Γκιώνης, Κοσμάς, Νικολακόπουλος (85’ Δ. Διακουμής), Μοσχίδης, Καμπούκος, Γκότσης, Μαδούρος (86’ Αν. Γιαννακόπουλος), Γεωργακόπουλος (70’ Γ. Γιαννακόπουλος), Απ. Παπαδόπουλος,

Σ. Παπαδόπουλος (80’ Θ. Παπαδόπουλος), Γ. Παπαδόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογερόπουλος, Καραχάλιος, Π. Κοντογόνης, Λ.Χρ. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Αλεξανδρόπουλος (65’ Μπούμπα), Αναστασόπουλος (80’ Καμινάρης), Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Φωτιάδης (86’ Καυκάς).