Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 18:02

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Το γρήγορο γκολ έκρινε το ματς

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Το γρήγορο γκολ έκρινε το ματς

 

Με γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Αναγέννηση Παραλίας κέρδισε προχθές στο “Γ. Λουκαρέας” τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 1-0 και έχει αποκτήσει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στη γ’ φάση.

Ο Ηλίας Δουμούρης στο 3ό λεπτό πέτυχε με πλασέ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, μετά τον συνδυασμό του με τον Μάλαμα.

Ο Δουρούμης είχε καλή ευκαιρία στις αρχές του β’ μέρους (48’) να σκοράρει και πάλι όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από το μακρινό σουτ που έκανε. Παρόμοια φάση και ίδια κατάληξη είχε και ο Σκαφιδά στις καθυστερήσεις του αγώνα (92’).

Να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση παρατάχθηκε στο παιχνίδι με 11 παίκτες και δεν είχε αλλαγή, γιατί τα δελτία των περισσότερων νέων αποκτημάτων δεν είχαν εκδοθεί από την ΕΠΟ. Χαρακτηριστικό είναι ότι τερματοφύλακας στο ματς έπαιξε ο επιθετικός της ομάδας Βαγγέλης Ταμπάκης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 82’ και έχασαν κλασική ευκαιρία για γκολ στο 90’. Στην πρώτη φάση ο Μιχαλόπουλος εξ επαφής πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά πέφτοντας στο έδαφος, οι “ερυθρόλευκοι” υποστήριξαν σε ήπιους τόνους ότι πιθανόν να είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στη δεύτερη φάση ο Αβιζιώτης πάσαρε στο Δωδέκατο και αυτός από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σουτάρει όπως θα ήθελε σε κενή σχεδόν εστία και η μπάλα έφυγε πλάγια.

Για μια περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 25’ φώναξαν οι “ερυθρόλευκοι”, αλλά ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης δεν διαπίστωσε παράβαση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ταμπάκης, Ξυδέας, Μπιζίμης, Κωστέας, Χάντζος, Μαραβέλας, Μάλαμας, Δουρούμης, Σκαφιδάς, Αρβανίτης, Φατούρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Κ. Θεοδωρακόπουλος, Αγγ. Ανδρεάδης, Μουτσούλας, Ιωάννου, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος, Δ. Ανδρεάδης (60’ Πράττης), Δωδεκάτος, Αβιζιώτης.