Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 18:20

ΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-2: Χρυσή αλλαγή ο Κορακοβούνης

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-2: Χρυσή αλλαγή ο Κορακοβούνης

 

Με τον Κορακοβούνη να αποτελεί χρυσή αλλαγή το Καλό Νερό νίκησε με 2-0 το Σάββατο στο “Π. Μπαχράμης” τον Αίαντα Καλαμάτας και πήρε μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος χωρίς μεγάλες φάσεις, στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Αίας μπήκε πιο δυνατά και είχε δύο καλές φάσεις για να προηγηθεί, με τον Μασουρίδη στο 57’ και τον Μπάκα στο 69’. Στην πρώτη περίπτωση όμως απόκρουσε ο Σταυρόπουλος και στη δεύτερη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Μετά το 60’ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και στο 64’ μπήκε στο ματς ο Κορακοβούνης που πέτυχε και τα δύο γκολ. Στο 70’ με ωραία γυριστή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λαμρπόπουλου και στο 82’ όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καλογερόπουλου και με πλασέ πέτυχε το 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας και βοηθοί οι Ταβουλαρέας και Μπασιλάρης.

ΑΙΑΣ: Γιακουμής, Ακριστινέι, Καλογερόπουλος, Μπουζαλάς, Κουλουμπός, Ζαφείρης (61′ Καραβίτης), Μπάκας, Παπαγιαννόπουλος (46′ Κωστέας), Κανιώρος (46′ Ζαχαρίας), Πουλουπάτης, Μασουρίδης.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γ. Βλάμης, Μιχαλακόπουλος, Π. Βλάμης, Παναγούλιας, Κορμπής, Ανδρεόπουλος (60′ Δεμπεγιώτης), Διονυσόπουλος (64′ Κορακοβούνης), Μητρόπουλος, Λαχανάς (75′ Κουτσούλης).