Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 18:36

ΕΡΑΝΗ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-0: Με δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά

Γράφτηκε από τον

 

Στα τελευταία λεπτά η Εράνη με ισάριθμα πέναλτι κέρδισε χθες το απόγευμα στην έδρα της, το Ασπρόχωμα με 2-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στη γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα στο 88’ ο Ζαφειρόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα γλίστρησε, έπεσε στο έδαφος και τη βρήκε με το χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεγέτης και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Βεργόπουλος που αγωνίστηκε τερματοφύλακας ανέτρεψε το Βλαχόπουλο και ο διαιτητής Κουτσαναστάσης υπέδειξε για 2η φορά το σημείο του πέναλτι. Ο Χρονόπουλος που ανέλαβε να το εκτελέσει ήταν εύστοχος και πέτυχε το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι δευτερόλεπτα πριν γίνει το πέναλτι είχε προηγηθεί οφσάιντ, το οποίο δεν δόθηκε.

Το Ασπρόχωμα ζήτησε πέναλτι στο 45’ όταν ο Π. Ηλιόπουλος δέχτηκε αγκωνιά από πίσω πριν σουτάρει, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, είχε μια καλή ευκαιρία για γκολ έχασε το Ασπρόχωμα στο 65’ με τον Αρ. Ηλιόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή της Εράνης και ενώ μπορούσε να πασάρει στον Π. Ηλιόπουλο, προτίμησε να σουτάρει και η μπάλα πέρασε άουτ σύριζα σχεδόν από το κάθετο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο γιατί στο 76’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Σακκάς (2η κίτρινη για χέρι, η 1η στο 64’ για επικίνδυνο παίξιμο).

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπακούρος, Μπουρδέκας, Φουντάς, Αριδάς (63’ Μπεγέτης), Δημητρακόπουλος, Πέππας, Σταματόπουλος (75’ Μεϊντάνης), Χρονόπουλος (92’ Φ. Γιαννακόπουλος), Βλαχόπουλος.

 ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Βεργόπουλος, Σακκάς, Π. Ηλιόπουλος (78’ Ντάσης), Ρ. Χατζηπαναγιώτης, Ζαφειρόπουλος, Κουραμπάς, Χριστόπουλος, Αρ. Ηλιόπουλος (71’ Θεοδωρόπουλος), Γυφτέας, Παχτίτης, Λέκκας.