Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 20:13

Με Σταματελόπουλο ενισχύθηκε ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Με συμφωνία με τον Αρη Σταματελόπουλο και τον Μεσσηνιακό – στον οποίο επέστρεψε ο παίκτης μετά την αποχώρηση του από την Καλαμάτα – ήρθε ο Πάμισος.

Ο 22χρονος παίκτης λοιπόν αποτελεί μια ακόμη μεταγραφή των “πράσινων” που προσθέτουν στο ρόστερ τους ένα παίκτη που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αγωνιστικά, το συγκρότημα του Αλέξη Μαντζούνη προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ανδρούσα για το Κύπελλο Μεσσηνίας. Ο Πάμισος έχει βάλει τις βάσεις για πρόκριση καθώς έχει κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς και την Κυριακή θα προσπαθήσει να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας με Ανδρούσα

Το ματς πάντως δεν θα γίνει στην Μεσσήνη καθώς το γήπεδο δεν έχει πάρει ακόμη την άδεια καταλληλότητας. Σύμφωνα με χθεσινό έγγραφο της ΓΓΑ δεν μπορούν να γίνουν αγώνες σε γήπεδο που δεν έχει άδεια και έτσι η ΕΠΣΜ όρισε το ματς με την Ανδρούσα στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας (Κυριακή .στις 5 μ.μ.).

Στον Πάμισο θεωρούν ότι το γήπεδο της Μεσσήνης θα πάρει άμεσα την σχετική άδεια και δεν θα χρειαστεί να δώσουν άλλο επίσημο ματς μακρυά από την φυσικά έδρα τους.