Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 15:23

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-4: Εδειξε τα... δόντια του

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-4: Εδειξε τα... δόντια του

Τα... δόντια του έδειξε χθες ο Πανθουριακός που νίκησε με το εμφατικό 4-0 την Ομόνοια στο “Γ. Λουκαρέας” και πέρασε με δύο νίκες στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου έδειξε ένα μέρος των υψηλών δυνατοτήτων της, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, παρότι αυτό ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της.

Καλή κυκλοφορία της μπάλας, αυτοματισμοί, τριγωνάκια, ασφυκτικό πρέσινγκ και παίκτες με πλούσιο ταλέντο συνέθεσαν ένα σκηνικό που έκανε τον προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο να χαμογελά και να μοιράζει συγχαρητήρια.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ με τον Γιάννη Χελά, έχασαν πέναλτι με τον Μπιτσάνη στις αρχές του β’ ημιχρόνου και σκόραραν άλλες δύο φορές στο τελευταίο 25λεπτο

με τους Μουστάκα και Πανταζή.

Παράλληλα ο Πανθουριακός δεν επέτρεψε στην Ομόνοια να φανεί καθόλου, με την νεοφώτιστη ομάδα να μην έχει ούτε μία καλή ευκαιρία!

Δύο γκολ με Χελά στο ξεκίνημα

 

Μόλις στο 2’ η ομάδα της Θουρίας ξεδιπλώθηκε έξοχα από αριστέρα με τον Κουρούπη να ανοίγει στον Τριανταφυλλάκη που σέντραρε και ο Χελάς με κεφαλιά – ψαράκι έκανε το 0-1.

Στο 10’ είχαμε το 0-2 όταν ο Μπιτσάνης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Χελά και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κατσαρέα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30’ όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τζανετάκου, ο Πολυμενέας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπάλλας την δεύτερη, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Εχασε πέναλτι ο Μπιτσάνης

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (48’) ο Πανθουριακός κέρδισε πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Χ. Τρίψα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπάλλα και ο Ψηλοπαναγιώτης έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα. Ο Μπιτσάνης όμως νικήθηκε από τον Κατσαρέα και το 0-2 παρέμεινε.

Μετά από δύο λεπτά Κουρούπης και Τριανταφυλλάκης συνεργάστηκαν από αριστερά, ο δεύτερος βρήκε τον Μπιτσάνη που σούταρε από καλή θέση ψηλά άουτ.

Σκόραραν Μουστάκας, Πανταζής

Το 0-3 έγινε στο 66’ με τον Κλουβάτο να τροφοδοτεί τον Μουστάκα που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Το τελικό 0-4 γράφτηκε στο 90’ με τους Χελά και Πανταζή να παίζουν το 1-2 και τον δεύτερο με ωραίο πλασέ να νικά τον Κατσαρέα.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Σταυρόπουλου και Ταβουλαρέα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Παλιάς, Φέστας, Μπάλλας (65’ λ. τρ. Δεδούσης), Καϊας (50’ Κοστρίβας), Τζίφας (46’ Δημητρίου), Πολυμενέας, Κωστόπουλος (46’ Χαρμπίλας), Καρύδης, Τζανετάκος, Αγγελής.

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Στάθας, Γ. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης (62’ Παντσιώτης), Αργυρόπουλος (71’ Σεφεράσι), Μουστάκας, Κλουβάτος, Δημητρακόπουλος, Χελάς, Χ. Τρίψας (62’ Μουλιάτος), Μπιτσάνης (56’ Πανταζής), Κουρούπης.