Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 15:50

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-0: "Ξεμπούκωσε" όταν έμεινε με 10 παίκτες

Γράφτηκε από τον

Με τους νεοαποκτηθέντες Δαραμάρα και Βέλλη, να ανοίγουν λογαριασμό στα γκολ με τους “πράσινους” και τον... “παλιό” Λαθύρη να πετύχει το πρώτο του φετινό τέρμα, ο Πάμισος νίκησε 3-0 την ακίνδυνη επιθετικά Ανδρούσα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και προκρίθηκε (5-0 συνολικό σκορ) στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Χωρίς Μπίσα με Αγρα

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε νοκ – άουτ ματς στους Γαργαλιάνους τον Τέλλο Αγρα, χωρίς τον Μπίσα που αποβλήθηκε, αλλά και τον Κάνιστρα που είχε τραυματιστεί στο πρώτο παιχνίδι.

Οι Νησιώτες παρουσίασαν κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και ξεμπούκωσαν όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο 68’, χάρη στην είσοδο του ορεξάτου Βέλλη που έφτιαξε το δεύτερο γκολ (σκόρερ ο Λαθύρης) στο 80’ και πέτυχε το τρίτο στο 85’, ενώ το σκορ είχε ανοίξει στο 59’ ο Δαραμάρας. Ο Μπίσα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 68’ και ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να περάσει στη θέση του ο Βέλλης. Προφανώς για να μην πάρει κόκκινη, διότι είχε προηγηθεί ένταση και αψιμαχίες με τον Γκούνη, με τους δύο παίκτες να βλέπουν την κίτρινη κάρτα.

Πριν όμως ολοκληρωθεί η αλλαγή, ο ρέφερι Κουτσαναστάσης έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Βρυώνη, έδειξε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον επιθετικό του Παμίσου. Γεγονός που εκνεύρισε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έπαιξαν καλύτερα από αυτό το σημείο και μετά, με την Ανδρούσα να μένει και από δυνάμεις.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν στο πρώτο μέρος το μηδέν, καθώς ο Πάμισος απείλησε μόνο από στημένα.

Στο 21’ με το κόρνερ του Ηλιόπουλου, στο οποίο η μπάλα έγλειψε το δοκάρι, στο 43’ με την κεφαλιά του Δαραμάρα (από κόρνερ του Παπαδόπουλου) που απέκρουσε ο Κατσίποδας και στο 45’ με το σουτ του Μπαστακού από κόρνερ του Ηλιόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο Πάμισος συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και η Ανδρούσα να αμύνεται, με το Λαθύρη να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή στο 49’ Στο 55’ ο Δαραμάρας έκανε το γυριστό σουτ, αλλά ο Κατσίποδας ήταν σε ετοιμότητα.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 59’ με ωραίο σουτ του Δαραμάρα μέσα από την περιοχή. Στο 80’ ο Βέλλης, βρήκε τον Λαθύρη και αυτός με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Είχε προηγηθεί στο 77’ κεφαλιά του Ηλιόπουλου στο δοκάρι, ξανά από σέντρα του Βέλλη.

Στο 83’ ο Βέλλης και πάλι σέντραρε για το Δαραμάρα, που πήρε την κεφαλιά και ο Κατσίποδας απέκρουσε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 85’ ο Βέλλης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και τετ α τετ με τον Κατσίποδα πλάσαρε σωστά για το τελικό 3-0.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μπαστακός, Κατσιβαρδέας (69’ Βέλλης), Μωράκης, Λαθύρης (81’ Καραπετιάν), Παπαδόπουλος (84’ Βλάχος), Δαραμάρας, Ηλιόπουλος (86’ Μπογκντάνι), Μπίσα.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι (78’ Βασιλογιαννακόπουλος), Γκούνης, Πατσιώτης, Μουλαβασίλης, Γεωργιόπουλος, Θεοδοσόπουλος (42’ λ.τρ. Τσέλα), Α. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας, Δασκαλάκης.