Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 19:37

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ – ΚΟΡΩΝΗ 1-2: Το γύρισε και πέρασε στην επόμενη φάση

Γράφτηκε από τον

Το γκολ του Ζωγόπουλου στο 57’ έδωσε για λίγα λεπτά σκορ πρόκρισης στον Α.Ο. Φυτειάς στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ακρίτα, όμως η ομάδα της Κορώνης αντέδρασε και τελικά έφυγε από το “Π. Μπαχράμης” κερδίζοντας όπως και στο πρώτο ματς με 2-1, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Το παιχνίδι φάνηκε εξ αρχής ότι θα είναι αμφίρροπο και στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν απόλυτα μοιρασμένο. Στο διάστημα αυτό έλειψαν οι πολύ μεγάλες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με ένα σουτ του Παπαδόγκωνα στο 22’ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοσμά και τους γηπεδούχους να κάνουν την καλύτερη φάση τους στο 40’ όταν του σουτ του Παπαδέα υποχρέωσε τον Βαρβεράκη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έψαξαν για το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα για την πρόκριση. Ενα γκολ που τελικά πέτυχαν στο 57’ όταν ο Παπαδέας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζωγόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Ο Ακρίτας ωστόσο βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει. Στο 73’ μετά από μια σέντρα στην περιοχή, ο Κοσμάς απομάκρυνε με τις γροθιές και η μπάλα έφτασε στον Τσάνι που με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά στην συνέχεια χωρίς όμως να κάνουν την πολύ μεγάλη φάση ενώ ο Ακρίτας σε μια ωραία αντεπίθεση στο 89’ πέτυχε το 1-2 με τον Μαθιόπουλο και συνδύασε με νίκη την πρόκριση του στην επόμενη φάση.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Νικολόπουλου που είχε βοηθούς την Σ., Τσαούση και τον Μαντά.

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Κοσμάς, Ταβουλαρέας, Πέτροβας (84’ Καράμπελας), Καπακλής, Κωνσταντόπουλος, Ζωγόπουλος, Χανδρινός (75’ Κωστέας), Βλάσσης (89’ Σαμιώτης), Παπαδέας, Τοντέρικα, Μπάλλας.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Τσουκάλος, Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Ι. Κουτσουμπός, Τσάνι, Μαθιόπουλος, Παπαδόγκωνας, Μουτζούρης, Μάραντος (66’ Σταμάτης), Κρητικάκης.