Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 18:25

Στη Football League Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον

Ο Ηρακλής αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League κι έως εκ τούτου η ΕΠΟ ματαίωσε το μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης καθώς αμφότερες θα αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία. Έννομο συμφέρον από Χαλκίδα και Ιωνικό.

Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης προβιβάστηκαν από τη Γ' Εθνική στη Football League από τη στιγμή που ο Ηρακλής δήλωσε κι εγγράφως ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Η ΕΠΟ με εγγραφό της, την Δευτέρα (11/9) ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή ότι το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (13/9) μπαράζ δεν θα διεξαχθεί, καθώς καθίσταται άνευ αντικειμένου.

Βέβαια είναι πιθανόν οι άλλες δύο ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των άλλων δύο ομίλων της τρίτης εθνικής κατηγορίας κατά την περυσινή σεζόν (Ιωνικός και Χαλκίδα) να προσφύγουν δικαστικά έχουσες έννομο συμφέρον. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

"Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν".

Πηγή: sport24.gr