Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 18:50

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Εχουμε περιθώρια βελτίωσης”, λέει ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Πανθουριακός στη ρεβάνς με την Ομόνοια και με το εντυπωσιακό 4-0 σφράγισε την πρόκριση (είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς) για τους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Επόμενος αντίπαλος η Α.Ε. Αβίας σε νοκ – άουτ παιχνίδι το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

“Παρουσιαστήκαμε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βγάλαμε ωραίες φάσεις, πετύχαμε 4 γκολ και είχαμε χαμένο πέναλτι και άλλες ευκαιρίες. Μέσα από τη σκληρή δουλειά η ομάδα αρχίζει και δείχνει καλό πρόσωπο”, το σχόλιο του Γιώργου Αργυρόπουλου για το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν.

Ο προπονητής του Πανθουριακού τονίζει στη συνέχεια ότι “Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Κοιτάμε το ματς με την Αβία, που παρότι παίζει στην Α1 τοπική, είναι σκληροτράχηλη και σοβαρή ομάδα. Θα αγωνιστούμε όμως στην έδρα μας και μοναδικός στόχος είναι η νίκη – πρόκριση”.

Το ευχάριστο για τον Γ. Αργυρόπουλο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και θα παρατάξει ιδανική 11άδα, ενώ αύριο Τετάρτη ενδέχεται να δοθεί φιλικό ματς (δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος) για όσους δεν αγωνίστηκαν με την Ομόνοια.