Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 16:57

Την Κυριακή αρχίζει ο Α.Ο. Λαιίκων

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο. Λαιίκων.

Η συνάντηση των μελών της διοίκησης με τον προπονητή Ηλία Αναστασόπουλο και τους ποδοσφαιριστές έχει οριστεί να γίνει στις 8 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας. Εκεί θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα στα παλιά και τα νέα πρόσωπα της ομάδας, ενώ θα μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές το αθλητικό υλικό. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο έχει προγραμματιστεί την επόμενη ημέρα στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας".

Ο Α.Ο. Λαιίκων θα αγωνιστεί και τη προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν στη Γ' τοπική και στόχος της είναι να πρωταγωνιστεί και να κερδίσει την άνοδο στην Β' κατηγορία. Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει και τη φετινή σεζόν ο Ηλίας Αναστασόπουλος, που συνεχίζει για δεύτερη σερί περίοδο στην ομάδα. Στη διάθεση του, εκτός από τα παιδιά που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, ο κ. Αναστασόπουλος θα έχει και τους 4 παίκτες, που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τους Νίκο Πουλακίδα, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Αναστασόπουλο και Θεόδωρο Αναστασόπουλο, οι οποίοι έχουν εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Οι κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας θα συνεχιστούν, καθώς οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Αναστασόπουλο, έχουν προχωρήσει τις επαφές τους για την απόκτηση ακόμη δύο παικτών.