Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 14:54

Παίρνει Χαρμπίλα η Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Ανδρούσας θα πρέπει να θεωρείται ο Περικλής Χαρμπίλας.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει τελικά στην Ομόνοια και ήδη προπονείται με την ομάδα του Νίκου Γεωργακλή, ο οποίος θα έχει μία αξιόπιστη λύση τόσο για τη μεσαία γραμμή, όσο και για την επιθετική. Ο προπονητής της Ανδρούσας αντιμετωπίζει πάντως πολλά προβλήματα στην προετοιμασία. Και αυτό γιατί οι Κατσίποδας, Μουλαβασίλης, Γ. Καλογερόπουλος αποχώρησαν τραυματίες από το πρόσφατο ματς με τον Πάμισο, ενώ εκτός παραμένουν οι Τσώνης, Βαβαρούτσος. Ετσι δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό με τον Αστέρα Μικρομάνης στη Μικρομάνη (5.30 μ.μ.). Την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν δύο ακόμα τεστ με το Κοπανάκι στο Δώριο και το Διαβολίτσι εκτός έδρας,

Στα θετικά ότι εκδόθηκε το δελτίο του Κακογιάννη και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο επίσημο ματς, που είναι αυτό με τον Α.Ο. Φαραί στις 30 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής.

Παντρεύεται ο Γεωργακλής!

Στο κλαμπ των παντρεμένων θα περάσει από το Σάββατο ο Νίκος Γεωργακλής. Ο προπονητής της Ανδρούσας θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ηλιάνα στη Μεσσήνη και φυσικά δεν θα αφήσει το γάμο να πάει για... προπόνηση. Ετσι το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό γι’ αυτό το ευχάριστο γεγονός.